Drømmer du om at overvinde aktiemarkedets uforudsigelighed og blive blandt de ti procent bedste tradere i markedet?

Så er dette avancerede webinar noget for dig.

Mange tradere døjer med at se mønstrene i markedet og falder i fælder, som forringer deres afkast. I dette webinar lærer du, hvad der skal til for, at du kan tage kontrol over dine handler og afkast i markedet.

Webinaret holdes af kapitalforvalter og den erfarne trader Jakob Kaae Haussmann, som blandt andet er kendt fra Millionærklubben og har holdt flere tradingkurser bl.a. på ekspert-niveau.
Jakob har et dokumenteret afkast i 2020 på 650% med under 25% drawdown. I 2021 flyttede han sit fokus over på at bygge algoritmer til sin trading. Jakob handler på det amerikanske marked og har skiftet fokusset til de større markeder for at kunne bygge mere skalerbare systemer.

Som deltager på dette webinar vil du få åbnet skattekisten af learnings på aktiemarkedet. Det er både for dig, der først lige har taget sine spæde skridt ind på markedet, og for dig, som har større erfaring.

I webinaret vil du lære om drivers bag price-action herunder en gennemgang af de gængse paradigmer samt få konkrete eksempler på, hvordan en breakout-strategi har performet over de sidste 22 år.

Du vil opnå overblik over, hvordan du opbygger systemer, samt lære at gennemskue mønstrene i markedet.

Og fortvivl ej. Informationen, resultaterne og metoderne kan bruges i næsten alle typer af handler både i aktiv trading og investeringer. Kom tættere på netop dit mål og sæt turbo på din investeringsrejse gennem webinaret ved at lære markedet bedre at kende, forstå fælderne og få kontrol over uforudsigelighederne.

Dette webinar afholdes på et højt niveau, og det er en forudsætning, at du kender grundbegreberne inden for trading og aktiv investering.

Avatar photo

Jakob Kaae Haussmann

Jakob Kaae Haussmanns tradinghistorie startede tilbage i 2016, hvor han vandt en investeringskonkurrence under et udvekslingsår i Texas. Her begyndte han for alvor at undersøge muligheden for at handle de finansielle markeder.

Siden da, har han været bidt af aktiehandel, systemopbyggelse, risk management og psykologi. Han har samlet over 100.000 dataobservationer og testet og afprøvet mange systemer og analysemetoder, og har i denne proces udviklet en stor viden indenfor small-cap markedet i USA, som han indtil videre har fokuseret på. Han handler udelukkende systematisk. Han har erfaret, at et stabilt psykologisk mindset er afgørende for at kunne handle systemer effektivt.

Fra 2020 gik han fuldtid og grundlag Haussmann Trading, hvor han indtil videre har genereret et samlet afkast på 650 pct. med det største drawdown på -25 pct. For de mere erfarne traders er dette et afkast på 115R med største drawdown på 10R.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar