Hvordan ser en avanceret algoritme på børsmarkedet i øjeblikket? Skal vi op eller ned? Den dansk/engelske trader og robotudvikler Sarid Harper har brugt ti år på at udvikle en række avancerede algoritmer, der kan hjælpe til at tolke børsgraferne.

I dette webinar slipper Sarid Harper sine robotter løs på graferne, og han vil se på, hvad algoritmerne fortæller om de store indekser, de mest populære valutaer samt kryptovaluta og et par store aktier. Der er tale om et avanceret webinar, der kræver kendskab til teknisk analyse.

Signalerne fra Sarids robotter har historisk vist sig at være særdeles valide, og de har således hjulpet professionelle tradere og fondsforvaltere over alt i verden til at tage vigtige beslutninger om at købe eller sælge.

Ideen til algoritmerne fik Sarid, da han arbejdede med IT-sikkerhed hos store banker i Danmark. Algoritmerne viser likviditetskraften i markedet, altså de mønstre, store ordre efterlader i et marked, når der købes og sælges. Det er mønstre som man ikke umiddelbart kan se på en almindelig kursgraf. Når man som trader har overblik over markedets struktur, har man en stor fordel.

Webinar foregår på dansk.

Sarid Harper

Sarid Harper er dansk/engelsk trader bosiddende i Bali. Sarid har siden 2011 udviklet en række algoritmer og indikatorer til børsmarkedet, der i dag bruges af professionelle tradere og fondsforvaltere over hele verden til at bedre at kunne forudsige udviklingen på børsmarkedet. Ideen til algoritmerne fik Sarid, da han arbejdede med IT-sikkerhed hos store banker i Danmark. Algoritmerne viser blandt andet likviditetskraften i markedet, altså de mønstre, store ordre efterlader i et marked, når der købes og sælges. Det er mønstre som man ikke umiddelbart kan se på en almindelig kursgraf.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar