Alle taler om inflation og mulig top-formation i aktierne. Men daytrader Nanna Fick er ligeglad. Hun lever af at aflure markederne alene ved at analysere kursgraferne og den daglige price-action, og set i det perspektiv har markedet altid ret.

I dette webinar vil Nanna Fick atter fortælle om sit syn på børsmarkedet nu og her, og hun vil samtidig fortælle om de metoder, der igennem flere år har gjort hende til en succesfuld daytrader.

Det handler ikke om at knække regnskaber og analysere nøgletal, men i stedet om at bruge teknisk analyse til aflure markedet minut for minut eller time for time.
Til slut i webinaret vil vi også fortælle om, hvordan du som privat-person kan kopiere Nanna Ficks handler helt automatisk. På den måde kan du få glæde af hendes viden og hendes trading, imens du selv tager på ferie.

Læs mere om copytrading-muligheden her.

Avatar photo

Nanna Fick

Nanna Fick er en professionel daytrader, som underviser og handler igennem sit eget firma Ago-Trade. Hun har en akademisk finansiel baggrund med mere end 15 års erfaring inden for virksomhedsanalyse og investering både som Proprietary Trader, Business Consultant, Business Analysis Manager og Managing Director.
I 2016 droppede hun dog alle de fine og arbejder nu som full-time trader og underviser inden for trading.
Nanna Fick arbejder mest som daytrader og swingtrader, hvor handler åbnes og lukkes flere gange om ugen. Hendes styrke som trader er risikostyring, vedholdenhed og grundige analyser.
Nanna Fick har brugt mange tusinde timer i selskab med kursgraferne og sideløbende konstrueret hundredvis af regneark med statistik og beregning, der kan gøre hende og hendes studerende til bedre tradere.
Nanna Fick har blandt andet optrådt i Millionærklubben på Radio 24/7, Overskud på Radio4 samt i Børsens magasin Penge og Privatøkonomi og startede som blogger for daytrader.dk i vinteren 2018.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

1 kommentar