Bæredygtig virksomheder vil i de kommende år få endnu bedre vilkår, og det kan smitte af på kursen.

Alligevel har kun én ud af syv danskere investeret nogle af deres egne penge bæredygtigt. Det til trods for, at netop bæredygtige aktier har givet særdeles flotte afkast i de seneste år.

I dette webinar har vi inviteret Silja Nyboe Andersen, der kalder sig selv ”investeringsaktivist” og har rådgivet omkring bæredygtig investering i 10 år (Heraf de seneste 3 år hos Merkur Andelskasse).

I webinaret vil Silja Nyboe Andersen blandt andet komme ind på følgende:

1. Hvorfor impact- og bæredygtige investeringer?
2. Tendenser indenfor bæredygtige investeringer.
3. Eksempler på bæredygtige fonde fra en af verdens førende kapitalforvaltere
4. Performance – kan bæredygtighed betale sig? Eller rettere har vi råd til at lade være?

Webinaret er målrettet dig, der vil i gang med bæredygtig investering eller til dig, som gerne vil optimere din eksisterende portefølje i forhold til impact- og bæredygtige investeringer.

Mange danskere har en forestilling om, at det koster ekstra at investere i bæredygtige investeringsprodukter. Men det er ofte helt forkert. Typisk koster det ikke ekstra, selvom investeringen er grøn.

Avatar photo

Silja Nyboe Andersen

Silja Nyboe Andersen, cand.polit, arbejder med produkt- og forretningsudvikling samt investeringsrådgivning i Merkur Andelskasse.

Silja har arbejdet med impact investeringer i over 10 år, var med til at starte Englands første investeringsfond med et socialt fokus gennem hjemløseorgnisationen Big Issue og har i mange år arbejdet med rådgivning af formuende familier, særligt next gens, indenfor impact.

Derudover sidder Silja i bestyrelsen i Merkur Andelskasse, Nordic Harvest A/S, Thomas Harttung A/S og Dansk Skovforening.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar