Hvordan ser det egentlig ud med verdensøkonomien i øjeblikket? Er den rask og rørig eller ramt af virus? For præcis et år siden gav markedsstrateg Andreas Steno Larsen fra Nordea et overblik over verdensøkonomien på et webinar her hos invested.dk.

Dengang var Andreas Steno Larsen generelt optimist, men alligevel nervøs for landenes store gældsætning og USA’s lempelige pengepolitik.

Siden blev verden ramt af corona, og både gældsætningen og seddelpressen er gået amok.

I dette eftermiddags-webinar på 30 minutter beder vi igen Andreas Steno Larsen tage temperaturen på verdens økonomiske tilstand og samtidig forholde sig til de tanker om pengepolitik, han gjorde sig for et år siden.

Hvis han var nervøs dengang før corona, hvordan ser han så på tingene i dag?

Corona-krisen nærmer sig måske en afslutning, og USA har fået en ny og mere forudsigelig præsident. Men er det nok til, at økonomien og aktiemarkedet nu står foran et jubelår? Eller er nedtællingen i gang?

Bemærk tidspunkt for webinaret – der er tale om et eftermiddagswebinar på 30 minutter

Tilknyttet materiale

Der er tilknyttet materiale til dette webinar, men det kræver premium medlemskab at se det.

BLIV PREMIUM MEDLEM HER

Avatar photo

Andreas Steno Larsen

Andreas Steno Larsen er chefstrateg hos Nordea, hvor han blandt andet beskæftiger sig med at analysere verdensøkonomien og bygge investeringsstrategier og økonomiske modeller til at forudsige fremtidens økonomiske landskab. Andreas Steno Larsen er en særdeles velanset strateg og har blandt andet optrådt på Bloomberg og i flere andre internationale makroøkonomiske medier.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

1 kommentar