Er du nervøs for aktiemarkederne i 2021, træt af de lave renter eller ønsker du blot diversifikation af din portefølje? Så er dette webinar noget for dig

Innolab Technology – innolab.ai – har i de seneste 5 år uddannet og trænet et stort antal modeller/robotter, der dagligt analyser børsmarkedet ved hjælp af kunstig intelligens og på baggrund af millioner af datapunkter fra de sidste 30 år.

Baseret på udregningerne forudsiger robotterne den aktuelle retning på globale lande- og sektor-indeks, og systemet konstruerer sofistikerede investeringsporteføljer, der fokuserer på det ønskede afkast mål med tilhørende risiko mål.

Strategierne er 100% baseret på Artificial Intelligence, og forventer at levere afkast på 2-10% p.a., samtidig med at strategien er fokuseret på lave risikomål, og dermed beskytter investorerne mod større negative afkast.

Innolab har indgået et samarbejde med GRIT Fund Management Company og Estlander & Partners for at kunne lancere en fond, som gør det muligt for private investorer at få adgang til denne interessante investeringsstrategi, som er 100% baseret på Artificial Intelligence

Præsentation vi blive afholdt af Henrik Bak som er Partner og bestyrelsesmedlem i Innolab.

Fonden er egnet for professionelle investorer, herunder investorer, som forpligtiger sig til at investere minimum DKK 750.000 (svarende til EUR 100.000) og erklærer, at de er bekendt med de risici, der er forbundet med den påtænkte investering. Alle interesserede er dog velkomne til dette webinar, hvor der er mulighed for at blive klogere på kunstig intelligens i forhold til investering.

Disclaimer: Ejerne bag invested.dk har en lille ejerandel i Innolab Technology , men er ikke med i den daglige drift.

Avatar photo

Henrik Bak

Henrik Bak har 40 års erfaring fra investeringsindustrien i Danmark og USA.

Henrik har siden juni 2019 været Partner og Bestyrelsesmedlem i Innolab Technology A/S.

Han er samtidig rådgiver og bestyrelsesmedlem hos en række danske og internationale kapitalforvaltere.

I perioden 2005 til 2017 var Henrik Bak Head of Clients og Institutionel Business i Danske Bank Asset Management.

Før 2005 var Henrik ansat 24 år i Nordea gruppen og havde flere ledelsespositioner i Børsorganisationen og Asset Management. I perioden 1995 til 2003 var han President i Nordea Securities i New York og Nordea Asset Management også i New York.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar