I de sidste par år er det gået rigtig godt for nye børsnoteringer i Danmark. Ikke mindst Nasdaq First North, hvor f.eks. FOM Technologies har præsteret stigninger på 800%.

På baggrund af de gode resultater har Sorgenfri Kapitalforvaltning nu skabt en fond, der gør det muligt for private investorer at være med i alle børsintroduktioner på Nasdaq First North på én gang.

I dette webinar vil Sorgenfri Kapitalforvaltning fortælle om mulighederne i denne nye, spændende fond, og de vil også præsentere en anden nyhed, nemlig en aktiv fond, der udnytter de daglige stigninger- og fald i populære aktier.

Baggrunden for de nye fonde er, at det lave rente-miljø i verden faktisk gør den ”dovne investor” fattigere. Det skyldes blandt andet, at det koster penge at have kontanter stående i banken, samtidig med, at investering i stats- eller realkreditobligationer også giver et negativt afkast.

Grundlæggerne af Sorgenfri Kapitalforvaltning er seniorerfolk, der har været en del af den finansielle sektor igennem de sidste 50 år. Erfaringerne er nu endt med flere skræddersyede produkter målrettet den private investorer. Følgende to fonde vil blive præsenteret på dette webinar:

• Sorgenfri Nr. 1
o Sorgenfri Nr. 1 handler ikke ud fra en langsigtede køb-og-behold strategi, men ud fra dynamiske og gennemprøvede tekniske analyser og momentummodeller, der udnytter de op- og nedture en given aktie har på dags-, uge- eller månedsbasis. Disse udsving er ofte overgjorte, hvilket er med til at gøre det vanskeligere for den traditionelle investor, men her investeres netop ind i bevægelser og udsving.

• IPO Nordic Fund
o IPO Nordic Fund er din mulighed for at være med på alle børsintroduktioner på Nasdaq First North. IPO Nordic Fund kan ligeledes investere i før-børsintroduktioner og såkaldte secondaries (køb af eksisterende aktier i endnu ikke børsnoterede selskaber med rabat i.f.t. den forventede børsintroduktionskurs.

Avatar photo

Stefan Rasmussen

Stefan er partner og medstifter af Sorgenfri Kapitalforvaltning, og han har hele sin karriere beskæftiget sig med investeringsrådgivning og kapitalforvaltning. Stefan Rasmussen har bl.a. været med til at opbygge et helt nyt pensions- og investeringscenter på Østerbro som investeringschef hos Forstædernes bank, ligesom han havde ansvaret for at etablere og opbygge Nordnets danske private banking afdeling. I dag er han Head of Trading i Sorgenfri Kapitalforvaltning

Privat er Stefan gift med Heidi og sammen har de 2 børn.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar