Under corona-krisen handlede den danske stor-investor Lars Tvede aktier med stor præcision. Flere af hans køb og salg offentliggjorde han i realtid i danske medier og på webinarer – blandt andet her på invested.dk.

Nu er Lars Tvede aktuel med en ny bog om børshandel. I bogen trækker han på sin 40 år lange erfaring fra finansmarkerne, og han fortæller blandt andet, hvordan han undgår panik. F.eks. under corona-krisen, der endte med at blive særdeles indbringende for Lars Tvede, da han genetablerede sin aktieportefølje tæt på bunden.

I dette webinar vil Lars Tvede med udgangspunkt i sin bog fortælle om sit syn på markedet lige nu. Og han vil også skæve til præsidentvalget i USA, og hvordan man som investor kan forholde sig til situationen.

Som deltager vil du samtidig få en rabat-kode til bogen.

Lars er en særdeles populær oplægsholder, og derfor kan dette webinar risikere at blive overtegnet. Jo hurtigere du tilmelder dig, jo større er chancen for, at du får en plads. Som tilmeldt får du adgang til en optaget version efterfølgende.

Avatar photo

Lars Tvede

Lars Tvede er uddannet ingeniør, økonom og derivatives trader. Gennem sin karriere har han stiftet og finansieret en række virksomheder inden for primært informationsteknologi og finansvæsen. I 2016 medstiftede han venture kapital-virksomheden Nordic Eye, som investerer i startupvirksomheder og rådgiver om innovation og fremtiden, og i 2017 medstiftede han virksomhederne Supertrends AG og Supetrends Institute AG, som hhv. crowdsourcer en ekspert-tidslinje for fremtiden. Pg rådgiver om fremtiden.

Han har desuden skrevet 16 bøger om bl.a. markedsanalyse, nationaløkonomi, entreprenørskab, fremtiden og vestlig civilisation. De kendteste i Danmark er Børshandlens psykologi, Kriser, krak og kaviar, Børshaj samt Det kreative samfund. Hans bøger er til sammen udgivet i over 50 oplag og på 11 sprog.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar