Det forgangne år 2020 har været et meget bemærkelsesværdigt år, hvor usædvanlige ting er sket i verden – og i den grad også på aktiemarkedet. I dette webinar giver vi ordet til Formueplejes aktiechef Otto Friedrichsen. Han giver en status på den ekstraordinære markedsudvikling i 2020, hvor corona for alvor satte sit præg på den globale økonomi, og ikke mindst hvad vi kan forvente af udviklingen i fremtiden. Derudover giver aktiechefen Formueplejes bud på, hvor man som investor fortsat kan finde afkast, hvilke temaer der vil præge aktiemarkedets udvikling den kommende tid.

Formuepleje er Danmarks største uafhængige kapitalforvalter, der i mere end 30 år har udviklet optimale investeringsløsninger.

Tilknyttet materiale

Der er tilknyttet materiale til dette webinar, men det kræver premium medlemskab at se det.

BLIV PREMIUM MEDLEM HER

Avatar photo

Otto Friedrichsen

Otto Friedrichsen er Head of Equities og ansvarlig for porteføljesammensætning og aktiestrategi hos Formuepleje siden 2011. Sideløbende er han tilknyttet Aarhus Universitet som ekstern lektor ved Institut for Økonomi, hvor han underviser i porteføljeteori og er specialevejleder for økonomi- samt HD-studerende.

Otto Friedrichsen udtaler sig jævnligt i medierne, hvor han blandt andet i TV2 Nyhederne, Millionærklubben på Radio24syv samt Børsen og Finans bidrager med markedskommentarer og analyser af bevægelserne på de finansielle markeder. Otto Friedrichsen er oprindeligt uddannet cand.merc.fin fra Aarhus Universitet.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE