Vil du ride med på en bølge, der kan vare i årtier? Investeringsmulighederne i vækstmarkederne – de såkaldte emerging markets – er store og særdeles spændende. Befolkningen i disse markeder udgør ca. 70 pct. af verdens befolkning, hvoraf omkring halvdelen er under 30 år. Der er derfor potentiale til en meget langsigtet vækst.

I dette webinar zoomer porteføljeforvalter Aman Kalsi fra C WorldWide ind på potentialet for den langsigtede investor i netop disse markeder. Han beskriver den eksplosive vækst i e-handel og den digitale transformation, der finder sted på tværs af vækstmarkederne i disse år, og sammen med den ”grønne bølge” udgør netop de temaer de mest aktuelle trends og temaer for regionen.

Generelt er aktiemarkederne i emerging markets både komplekse og forskelligartede, og man kan få det indtryk, at der altid lurer en krise lige om hjørnet. Det er også tilfældet i øjeblikket, hvor nogle lande f.eks. fortsat er ramt af coronakrisen. Derfor er det ekstra vigtigt at tænke langsigtet, når man som privat investor vil prøve kræfter med emerging markets. Til gengæld har man chancen for at ride med på en bølge, der kan vare i flere årtier frem.

Avatar photo

Aman Kalsi

Aman Kalsi er porteføljeforvalter hos C WorldWide med 12 års erfaring med emerging markets-aktier

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar