Den danske finansmand og superinvestor Lars Tvede har et særlig godt blik for aktiemarkedets cyklusser og de store trends i markedet. I dette webinar vil han fortælle om, hvordan han ser på aktiemarkedet netop nu og komme ind på de temaer, han har investeret i gennem sin nye fond Atlas Global Macro. Lars Tvede er en af de mest populære oplægsholdere på Invested.dk på grund af hans evne til at formidle på en måde, som er både indsigtsfuld og underholdende.

Webinaret afholdes på dansk. Webinaret er en del af vores tidligere forløb “Verdens bedste aktiehandlere”

Avatar photo

Lars Tvede

Lars Tvede er uddannet ingeniør, økonom og derivatives trader. Gennem sin karriere har han stiftet og finansieret en række virksomheder inden for primært informationsteknologi og finansvæsen. I 2016 medstiftede han venture kapital-virksomheden Nordic Eye, som investerer i startupvirksomheder og rådgiver om innovation og fremtiden, og i 2017 medstiftede han virksomhederne Supertrends AG og Supetrends Institute AG, som hhv. crowdsourcer en ekspert-tidslinje for fremtiden. Pg rådgiver om fremtiden.

Han har desuden skrevet 16 bøger om bl.a. markedsanalyse, nationaløkonomi, entreprenørskab, fremtiden og vestlig civilisation. De kendteste i Danmark er Børshandlens psykologi, Kriser, krak og kaviar, Børshaj samt Det kreative samfund. Hans bøger er til sammen udgivet i over 50 oplag og på 11 sprog.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar