De kinesiske aktie-selskaber har været i vælten i de seneste måneder, men trods uro mener kinaekspert Peter Lundgreen fortsat, at der er masser af muligheder i det store land. Måske endda flere end længe før.

For nogle uger mødtes USA’s præsident Joe Biden og Kinas leder Xi Jinping til en videokonference imellem de to lande, og det har blandt meget andet givet fornyet optimisme blandt aktieinvestorer, der er eksponeret mod Kina. Til næste år kommer politik netop til at spille en større rolle end normalt, og desuden vil Kinas præsident formentlig gøre rigtigt meget for at forbedre middelklassens købekraft – alt i alt betyder det gode muligheder for investorer.

Den 30. november bliver investeringsforeningen Lundgreen’s Invest – China noteret på Nasdaq i København. Det er den Kina investeringsforening i Danmark med det højeste afkast og de laveste omkostninger. Direktør Peter Lundgreen giver til sidst i præsentationen en kort gennemgang af, hvorledes investeringsforeningen er investeret og arbejder med udvælgelsen af aktier.

Avatar photo

Peter Lundgreen

På baggrund af årtiers erfaring fra det internationale finansmarked grundlagde Peter Lundgreen i 2009 Lundgreen’s Capital. Firmaet er kendt fra sin særlige indsigt i Kina som er baseret på 20 års kontakter i landet som også inkluderer, at være Fellow i den prestigefyldte tænketank Asian Financial Think Tank. I Danmark har udbyder Lundgreen’s Capital sin egen Kina investeringsforening, men i hele verden finder man Peter Lundgreens markedskommentarer i ledende medier hver uge, som i alt bliver til 300 gange årligt.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar