Hvor skal man finde afkast i en tid med inflation og risiko for stigende renter? I dette webinar giver Formueplejes aktiechef Otto Friedrichsen en status på markedsudviklingen i 2021, hvor aktiemarkederne genvandt styrke i kølvandet på coronakrisen, men hvor tilbagevendingen til mere normale tilstande også lagde pres på forsyningskæder, inflation og vækst.

Derudover giver Otto Friedrichsen Formueplejes bud på, hvor man som investor fortsat kan finde afkast, hvilke temaer der vil præge aktiemarkedets udvikling den kommende tid, og endelig fortæller han om den aktuelle eksponering i Formueplejes globale aktieportefølje gående ind i 2022.

Formuepleje er Danmarks største bankuafhængige kapitalforvalter, der i mere end 30 år har udviklet investeringsløsninger til den langsigtede opsparer.

Avatar photo

Otto Friedrichsen

Otto Friedrichsen er Head of Equities og ansvarlig for porteføljesammensætning og aktiestrategi hos Formuepleje siden 2011. Sideløbende er han tilknyttet Aarhus Universitet som ekstern lektor ved Institut for Økonomi, hvor han underviser i porteføljeteori og er specialevejleder for økonomi- samt HD-studerende.

Otto Friedrichsen udtaler sig jævnligt i medierne, hvor han blandt andet i TV2 Nyhederne, Millionærklubben på Radio24syv samt Børsen og Finans bidrager med markedskommentarer og analyser af bevægelserne på de finansielle markeder. Otto Friedrichsen er oprindeligt uddannet cand.merc.fin fra Aarhus Universitet.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar