Det går vildt for sig på børserne i disse dage, og ifølge medierne skal forklaringerne findes i ny corona-variant, pressede forsyningskæder og udsigten til stigende renter.

I dette webinar vil professionel investor Peter Arendt skære ind til benet, og se på, hvad kursgraferne egentlig fortæller os. Skal børsmarkedet længere ned, eller er der udsigt til flere stigninger?

Under webinaret vil Peter berøre det genenerelle aktiemarkedet, valutamarkedet og råvaremarkedet. Han vil også tale om inflationspres og frygten for rentestigninger. Det hele på en pædagogisk og tilgængelig måde.

Peter Arendt benytter sig af teknisk analyse og sin meget store erfaring, når han analyserer børsmarkedet, og det har tidligere ført til succes: I begyndelsen af corona-krisen nåede Peter Arendt i et webinar hos invested.dk at advare få dage før de helt store fald, og også før finanskrisen advarede Peter Arendt om et aktiemarked med høj feber.

Peter er blandt landets ledende eksperter i analyse af fundamentale og tekniske forhold af aktier, valuta samt råvarer. Peter har arbejdet som professionel ”Commodity Trader og Risk Manager” siden år 2000.

Bemærk, at dette webinar ligger i dagtimerne. Alle tilmeldte vil dog efterfølgende have adgang til en optaget version.

Avatar photo

Peter Arendt

Peter Arendt er professionel handelsrådgiver med mange års erfaring som investor og rådgiver inden for aktie- og råvarehandel. Fra 2009 og frem til i dag, har Peter handlet med aktier, råvare og afgrødefutures for spekluative fonde. Peter driver til dagligt rådgivningssiden minagro.dk
  

Peter Arendt er forfatter til bogen ”Aktiehandel og Aktieanalyse”, og han har ofte optrådt som investeringsekspert i Millionærklubben på Radio 24/7 og i Børsen TV. Peter Arendt er desuden blevet portrætteret i Magasinet Penge & Privatøkonomi samt i bogen DAYTRADER fra 2015.

Peter er desuden erfaren underviser hos blandt andet daytrader.dk

I 2007 forudsagde Peter Arendt den finansielle krise i sin artikel ”Bank til bankerne”. Som et resultat af den artikel udnævnte Dagbladet Børsen Peter Arendt, som den førende hjerne indenfor statistik og teknisk analyse af aktiekurser.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar