Verdens globale investorer har øjnene stift rettet mod Kina i denne tid, og det samme har invested.dk. Det kinesiske aktiemarked ligger nemlig på et særdeles spændende niveau, der kan afgøre, om vi får en ny, stor aktieoptur i det gigantiske land. For at kaste lys over sagen, har vi inviteret en af de mest populære oplægsholdere hos invested.dk, nemlig Peter Lundgreen fra Lundgreen’s Capital, der er ekspert i netop kinesiske aktier.

I dette webinar vil Peter igen zoome ind på Kina og helt konkrete aktier, men han vil også give tilhørerne en snig-premieren på et helt nyt produkt/tjeneste fra Lundgreen’s Capital, med navnet Lundgreen’s Investor Insights.

Derefter går det hastigt videre til Kina, hvor der altid er bevægelse, og helt aktuelt kommer Peter Lundgreen ind på følgende:

  • Det ledende indenlandske kinesiske aktieindeks SSE Composite Index balancerer pt. på et spændende niveau
  • Kinas regering er tilbage i arbejdstøjet og skal arbejde med gældsbjerget samt boligmarkedet
  • Medicinalindustrien og sundhedssektoren i Kina i evig vækst

Desuden ser Peter Lundgreen, som altid, på nogle enkeltaktier og beretter om, hvorledes Lundgreen’s egen Kina investeringsforening skifter handelsstil afhængig af markedsudsigterne.

Avatar photo

Peter Lundgreen

På baggrund af årtiers erfaring fra det internationale finansmarked grundlagde Peter Lundgreen i 2009 Lundgreen’s Capital. Firmaet er kendt fra sin særlige indsigt i Kina som er baseret på 20 års kontakter i landet som også inkluderer, at være Fellow i den prestigefyldte tænketank Asian Financial Think Tank. I Danmark har udbyder Lundgreen’s Capital sin egen Kina investeringsforening, men i hele verden finder man Peter Lundgreens markedskommentarer i ledende medier hver uge, som i alt bliver til 300 gange årligt.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

2 kommentarer