Din elregning er eksploderet, prisen på benzin til din bil er tårnhøj, og når du lægger en pakke smør i indkøbskurven, så er den steget med næsten 20 procent ift. til sidste år. Det er blevet rigtig dyrt at være dansker. Inflationen lå i marts måned på det højeste de sidste 35 år. Og hvad med aktierne?

Til dette webinar får vi besøg af chefanalytiker Louise Aggerstrøm Hansen fra Danske Bank, som har speciale i makro- og privatøkonomi. Vi spørger Aggerstrøm om, hvordan dansk økonomi står det næste års tid? Hvad Danske Banks makroteam holder særligt øje med, og hvordan rammer de nuværende strømninger i økonomien danskers forbrug, købekraft og husholdning? 

Du har måske set Louise Aggerstrøm Hansen på din tv-skærm. Hun er en velrenommeret økonomisk ekspert, og hun har været i nyhederne over 100 gange, hvor hun har formidlet sine analyser om makroøkonomi og danskernes forbrug.

Kom med og få en dugfrisk analyse af den økonomiske situation i Danmark, således at du som privat investor kan handle mere velinformeret og med forståelse for det store billede.

Når du forstår, hvordan danske forbrugere reagerer i det nuværende miljø, kan du måske investere dine penge i sektorer, som står over for vækst.

Tilknyttet materiale

Der er tilknyttet materiale til dette webinar, men det kræver premium medlemskab at se det.

BLIV PREMIUM MEDLEM HER

Louise Aggerstrøm Hansen

Louise Aggerstrøm Hansen er cand.polit. fra Københavns Universitet i 2013 og har siden 2016 været chefanalytiker hos Danske Bank.

Tidligere i sin karriere var hun embedsmand med et særligt fokus på konjunkturanalyse og makroøkonomi i både Økonomiministeriet og Finansministeriet. Hun var også en af statens udvalgte eksperter ved OECD, her havde hun ansvar for at belyse dansk økonomis muligheder og udfordringer i centrale rapporter.

Louise Aggerstrøm Hansen er med sin store forståelse for økonomisk udvikling, privatøkonomi, forbrugertendenser og husholdningsøkonomi en af landets mest erfarne formidlere af økonomisk stof. Som chefanalytiker hos Danske Bank optræder hun ugentligt på TV eller i landets aviser. Hun blev omtalt knap 2.000 gange i medierne i 2021, hvilket har sikret hende pladsen som den mest citerede økonom i Danmarks største bank.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar