Handelsplatformen Markets har været i rivende udvikling i de seneste år, og fremstår nu som en broker, der kan tilfredsstille alle – lige fra den meget langsigtede investor og til daytraderen – samt alle os, der ligger midt imellem. Og det er vel og mærke inden for en lang række aktivklasser.

I dette webinar dykker vi ned i MarketsX-platformen, som anbefales til alle, der ønsker at handle aktivt. Vi tager et kig på alle de spændende funktioner på en måde, hvor alle kan være med. Vi ser bl.a. på, hvordan man kan handle gearede positioner i form af CFD´er, der er egnede til aktive tradere, der for eksempel ønsker at “shorte” markedet eller bare “at komme længere for færre penge”.

Vi kigger også på, hvordan du styrer din risiko, og giver små fif til, hvordan du kan handle så effektivt og samtidig så billigt som muligt. Webinaret er sponsoreret af Markets, men brokeren har ikke haft indflydelse på indholdet.

Webinaret bliver afholdt på dansk af Andreas Damgaard.

I forbindelse med webinaret er det en god idé at have en konto hos Markets. Denne kan nemt oprettes her.

Markets sponsorer i øjeblikket dele af indholdet på invested.dk.

Tilknyttet materiale

Der er tilknyttet materiale til dette webinar, men det kræver premium medlemskab at se det.

BLIV PREMIUM MEDLEM HER

Andreas Damgaard

Andreas Damgaard er uddannet cand.merc.jur med mange års erfaring fra den finansielle sektor, herunder bl.a. børs- og banksektoren. Han har især været beskæftiget med forskellige aspekter af værdipapirhandel og compliance. Han har selv investeret i mange år primært som langsigtet investor især i indeksfonde og nordiske aktier og har en dyb indsigt i forskellige handelsplatforme samt i regler, love og skat, hvad angår handel med værdipapirer. Andreas Damgaard har blandt andet udarbejdet skatteguides for investorer og tradere for hhv. invested.dk og for daytrader.dk.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar