Mange private investorer orker ikke indviklede handelsplatforme med blinkende tal og hundredvis af indikatorer i et væld af farver. I stedet behøver de overblik, enkelthed og præcision. Til de investorer har Saxo Bank skabt SaxoInvestor, og i dette webinar vil Relationship Manager Emil Wæhrens gennemgå platformen, så alle forstår den.

SaxoInvestor er udviklet for at gøre investering enkelt og overskueligt for alle investorer. Uanset om du vil sammensætte din egen portefølje, eller om du vil overlade dine investeringer til professionelle forvaltere, kan du finde en investeringsmulighed, som passer til dig. På dette webinar får du en gennemgang af Saxo Banks handelsplatform, SaxoInvestor, samt et indblik i hvordan du bruger de indbyggede værktøjer, så du er klar til din næste handel.

Når du er bruger af SaxoInvestor kan du også nemt skifte mellem Saxos mange platforme med samme login, så du måske senere kan gå til de mere avancerede platforme, hvis du ønsker det.

Dette webinar er betalt af Saxo Bank, men hos invested.dk vil som altid stille uddybende og kritiske spørgsmål, så webinaret bliver så grundig og relevant som muligt.

Avatar photo

Emil Wæhrens

Siden 2017 har Emil arbejdet for Saxo Bank og er som Relationship Manager dagligt sparringspartner for et udvalg af Saxo Banks største private og institutionelle partnere i Norden. Emil er uddannet cand.merc i Finansiering og Regnskab fra Copenhagen Business School, og har flere års erfaring med de finansielle markeder, trading og investering.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE