Handelsplatformen Markets har været i rivende udvikling i det seneste år, og nu fremstår platformen som en ny, avanceret broker, der kan tilfredsstille alle – lige fra den meget langsigtede investor og til daytraderen – samt alle os, der ligger midt imellem. Platformen består nemlig nu af tre dele: MarketsX for daytraderen, MarketsI for den langsigtede investor samt Investment Strategy Builder, hvor du kan bygge og teste dine egne strategier. Alle tre dele kan tilgås med samme login.

I dette webinar dykker vi ned i platformen og tager et kig på alle de spændende funktioner på en måde, hvor alle kan være med. Vi ser både på, hvordan man køber helt almindelige aktier, samt hvordan man kan købe gearede positioner, der er egnede til aktive tradere, der for eksempel ønsker at “shorte” markedet.

Vi kigger også på, hvordan du holder din risikoprofil lav, og giver små fif til, hvordan du kan handle så effektivt og samtidig så billigt som muligt. Hvis du selv ønsker en Markets-konto, inden dette webinar, kan du åbne den her. Husk dog, at du skal sætte dig grundigt ind i risikoen ved gearede produkter, hvis du ønsker at benytte MarketsX-delen til at handle CFD’er.

Nyttige links til Markets:

Markets’ lovgrundlag og vilkår: https://markets.com/da/support/legal/

​Om handelsværktøjerne: 
https://markets.com/da/tools/

​Markets’ egen blog: 
https://markets.com/en/knowledge/insights/

​Markets’ FAQ: 
https://markets.com/da/support/faqs/

​Prisstruktur: 
https://markets.com/da/about/pricing/

Dette webinar er sponsoreret økonomisk af Markets, fordi de gerne vil have nye kunder i Danmark. Markets har dog ingen indflydelse på indholdet. Vi forholder os objektivt til platformen, i lighed med alle andre platforme, vi vurderer. 

Tilknyttet materiale

Der er tilknyttet materiale til dette webinar, men det kræver premium medlemskab at se det.

BLIV PREMIUM MEDLEM HER

Andreas Damgaard

Andreas Damgaard er uddannet cand.merc.jur med mange års erfaring fra den finansielle sektor, herunder bl.a. børs- og banksektoren. Han har især været beskæftiget med forskellige aspekter af værdipapirhandel og compliance. Han har selv investeret i mange år primært som langsigtet investor især i indeksfonde og nordiske aktier og har en dyb indsigt i forskellige handelsplatforme samt i regler, love og skat, hvad angår handel med værdipapirer. Andreas Damgaard har blandt andet udarbejdet skatteguides for investorer og tradere for hhv. invested.dk og for daytrader.dk.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar