De såkaldte CFD’er bliver mere og mere brugt af danske investorer. Og med god grund. Ved at benytte de rette værktøjer, kan du afdække din porteføljerisiko i usikre perioder og stå stærkere, når der er uro på de finansielle markeder. Vi inviterer til et webinar hvor Jacob Erichsen, Head of Sales Trading Nordic, Saxo Bank, giver et indblik i hvordan shorthandel med CFD’er, kan hjælpe dig med at tjene penge i tider med øget volatilitet. Yderligere vil der blive gennemgået basale funktioner som gearing og valutaeksponering i aktie-CFD’er, råvare-CFD’er og indeks-CFD’er. Efterfølgende placeres forskellige handler på SaxoTraderGO, så du er klædt på til selv at placere din næste handel.

Bemærk tidspunktet for dette webinar, der afviger fra vores mest almindelige sendetider.

Tilknyttet materiale

Der er tilknyttet materiale til dette webinar, men det kræver premium medlemskab at se det.

BLIV PREMIUM MEDLEM HER

Avatar photo

Jacob Erichsen

Jacob Erichsen startede i Saxo Bank i 2005 i salgsafdelingen, men tog dog hurtig springet videre til Saxo Banks kontor i London. Jacob har siden hjemkomst til Danmark i 2009 haft ansvar for Saxo Banks nordiske handelsbord. Her er han med til at håndtere handler på tværs af Saxo Banks 35.000 produkter for Saxo Banks VIP- og institutionelle kunder. Jacob er bank uddannet og har stor erfaring på tværs af produkter, platforme og de finansielle markeder.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

1 kommentar

  • Jeg troede at jeg havde tilmeldt mig – men det har jeg desv. ikke kan jeg nå at deltage kl. 15.00 Sådan bruges short-handel og gearing, når der er bølgegang.
    Med venlig hilsen Tove