Hvis du har snuset lidt til valutahandel, så vil du vide, at der er mange begreber at holde styr på – og megen information tilgængelig. I dette webinar lærer du om alt det basale inden for valutahandel, som det er godt at have styr på. Lige fra hvad pips og lots er, til gearing, margin og spread. Vi gennemgår det på en pædagogisk måde, så alle kan være med, og webinaret er dermed velegnet både til begyndere og til lidt mere øvede valutahandlere, som gerne vil repetere de basale begreber.

Webinaret er en del af forløbet “Lær at handle valuta” på daytrader.dk, men du kan sagtens se dette som et selvstændigt webinar uden at være en del af forløbet.

Valutahandel er det absolut største finansielle marked på kloden. Det anslås, at over 2000 milliarder dollars US Dollars (USD) handles hver dag. Det er langt mere end alle aktiemarkeder i hele verden til sammen.

Valutahandel kan bruges effektivt til for eksempel hedging, og fordelen er, at der er meget stor volatilitet i markedet, samtidig med, at det kan handles døgnet rundt.

Webinaret henvender sig til alle, men nogle vil sandsynligvis finde de mange begreber komplicerede. Det er derfor en fordel, at du har lyst og tid til virkelig at sætte dig ind i valutahandel.

Erik Bork

Erik Bork er medejer af invested.dk og daytrader.dk samt medforfatter til bogen DAYTRADER. Erik har mange år som trader og investor, og er ofte i medierne, hvor han udtaler sig om markederne. Erik har desuden status som copytrader hos en stor international handelsplatform med et offentligt afkast. Som investor og trader har Erik fokus på specielt valuta, indekser og råvarer, særligt guld.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar