Valutahandel er det absolut største finansielle marked på kloden, og i dette webinar bruger vi teknisk analyse for at forsøge at afkode strukturerne i de enkelte valutamarkeder. Webinaret er en opfølger til webinaret “Kom godt i gang med valutahandel” fra 13. april. Dette webinar kan dog også ses som selvstændigt.

I webinaret bruger en særlig indikator til at afkode strukturerne i markedet. Dette værktøj er udviklet af valutahandleren og programmøren Sarid Harper, og vi ser nærmere på, hvordan man installerer dette værktøj, og hvordan man kan bruge det i praksis. Vi ser på støtte- og modstandsniveauer i valutagraferne og gennemgår, hvilke der er stærke og gode at handle, og hvilke som man helst skal holdes sig fra.

Webinaret er en del af forløbet “Lær at handle valuta” under daytrader.dk, men du behøver ikke at være med i forløbet for at se med i dette webinar. Du kan dog kun modtage din version af Sarid Harpers indikator, hvis du er med i “Lær at handel valuta“.

Webinaret er både til begyndere og øvede, men det er en forudsætning, at du interesserer dig meget for dette område, og har lyst til at bruge tid på valutahandel og selvstændigt arbejde videre med det.

 

Christian Jain Kongsted

Christian Jain Kongsted er popular investor på handelsplatformen eToro, og hans handler kopieres af over 15000 brugere.
Find hans profil ved at søge på "CPHequities" på eToro

Christian Jain Kongsted er medejer af invested.dk og daytrader.dk og medforfatter til bogen DAYTRADER. Christian er desuden succesfuld trader med et afkast, der visse år har nærmet sig 100%. Christian Jain Kongsted har flere gange optrådt i Millionærklubben på Radio 24/7 – blandt andet med sin store viden om amerikanske IT-aktier. Han har en baggrund som journalist, men en ekstrem metodisk tilgang til tingene har ført Christian vidt omkring.
Ud over at være succesfuld trader kan Christian Jain Kongsted således også kalde sig Danmarksmester i Scrabble, ligesom han har spillet om Danmarksmesterskaberne i skak. Christian Jain Kongsted og har også skrevet bøger om computerskak.

English: Christian Jain Kongsted is a popular investor on the trading platform eToro, and his investments are copied of more than 15000 users.
Find his profile by searching for "CPHequities" on eToro

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar