De færreste øldrikkere tænker over det, men når man i dag skal brygge et godt glas øl, så kræves der et sindrigt system af kedler, kar og hundredvis af ventiler, der sørger for den helt rigtige bryggeproces over flere uger.

Men nu kan en revolution være på vej takket være en opfindelse fra danske Hydract. Og som privat investor kan du være med på rejsen, fordi Hydract planlægger en børsnotering på Nasdaq First North Growth Market.

Allerede i 2007 fandt Hydract nemlig ud af, at ventilerne var en enorm stopklods i brygge-processen. Ventilerne er styret af lufttryk, og de er både upræcise, dyre i drift og taber ofte ”pusten”.

Løsningen er en ny, avanceret vandstyret ventil, der med stor præcision kan lede væskerne igennem bryggeprocessen i et hidtil uset tempo. Med de nye ventiler kommer produktionen af øl til at tage timer i stedet for uger, og samtidig sparer bryggeriet op til 90% strøm til ventilerne ved produktionen af øl. Efter installation af de nye ventiler kan bryggeriet tilmed sløjfe en stor del af deres buffer- og lagertanke og samtidig spare på brugen af rengøringskemikaler.

Ideen er så god, at Hydract nu planlægger at gå på børsen for at samle penge, så den nye ventil kan udbredes til hele verden.

Hydract er sikre på deres produkt, for ventilerne er allerede testet og forfinet på Calsbergs bryggeri i Fredericia igennem en årrække med meget stor succes. Hydract har siden begyndelsen i 2009 desuden modtaget 41 millioner kroner i innovationsmidler, og har udtaget patent i USA, Danmark, EU, Kina og Japan.

Det samlede marked for procesventiler til bryggerier, mejerier og andre drikkevareproducenter vurderes til ca 10 mia. danske kroner. Men med den nye funktionalitet, som Hydract introducerer, skønner ledelsen, at der skabes et helt nyt potentielt marked med et engangspotentiale på 50 mia. kroner.

Hydract planlægger derfor nu at gå på børsen for at hente mellem 31 og 35 mio. kroner, som skal ruste selskabet til den fremtidige vækst ved at styrke organisationen, øge salgs- og markedsføringsindsatsen og fortsætte den banebrydende produktudvikling. Hydracts team har omfattende ledelseserfaring og dyb indsigt i branchen, og er klar til at eksekvere på vækstplanen og indfri de finansielle ambitioner om et betydeligt fodfæste i et marked på over 10 mia. kroner.

Præsentation vil blive afholdt af Peter Espersen, der er CEO & Founder hos Hydract A/S samt CFO Morten Lindberg.


Disclaimer: Dette webinar er betalt at Hydract. Enkelte medarbejdere hos invested.dk er allerede investeret i selskabet. Men vi tilstræber som altid en neutral tilgang, hvor der er plads til alle spørgsmål. Såvel uddybende som kritiske.

Avatar photo

Peter Espersen

Peter Espersen er CEO & Founder hos Hydract A/S

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar