Hvad enten du har tabt penge eller har haft positive afkast på aktiemarkedet i år, så er denne Talk lige noget for dig. Dels eksisterer visse muligheder for allerede i år at udnytte eventuelle tab til at få skatten sat lidt ned, og dels kan man optimere den samlede skat ved aktivt at investere i de forskellige skattemiljøer der findes.

Skat og investering hænger sammen. Da skatten betyder en del for afkastet i sidste ende, bør man derfor også investere lidt tid i skattereglerne selvom selve investeringen fx valget af aktier eller ETF´er naturligvis er det væsentligste.

I denne Talk vil vi gennemgå de relevante skatteregler for private investorer. Vi vil se på mulighederne for at optimere skatten generelt og i forbindelse med det kommende årsskifte. I forhold til frie midler vil reglerne for beskatning af følgende blive uddybet:

 • Aktier
 • Investeringsforeninger og ETF´er
 • Obligationer
 • Finansielle kontrakter fx CFD og certifikater

Herudover vil reglerne for investering via pensionsmidler og aktiesparekontoen også blive berørt.

Der er til en vis grad mulighed for at stille spørgsmål både inden og under Talk’en. Skriv til vores support, hvis du har spørgsmål inden.

Vært på Talken er cand.merc.jur Andreas Damgaard, som hos Invested.dk bl.a. står bag Skatteguide for investorer.

Tilknyttet materiale

Der er tilknyttet materiale til dette webinar, men det kræver premium medlemskab at se det.

BLIV PREMIUM MEDLEM HER

Andreas Damgaard

Andreas Damgaard er uddannet cand.merc.jur med mange års erfaring fra den finansielle sektor, herunder bl.a. børs- og banksektoren. Han har især været beskæftiget med forskellige aspekter af værdipapirhandel og compliance. Han har selv investeret i mange år primært som langsigtet investor især i indeksfonde og nordiske aktier og har en dyb indsigt i forskellige handelsplatforme samt i regler, love og skat, hvad angår handel med værdipapirer. Andreas Damgaard har blandt andet udarbejdet skatteguides for investorer og tradere for hhv. invested.dk og for daytrader.dk.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

2 kommentarer

 • Hej Hans-Jørn
  Tak for dit spørgsmål.
  For at kunne udnytte et tab, vil det letteste for dig være, at realisere tabet ved at sælge SAS-aktierne inden de afnoteres.
  Hvis aktierne først afnoteres vil du enten selv skulle finde en køber eller vente på et konkursdekret, som enten vil tage meget lang tid og i SAS´ tilfælde næppe vil ske som jeg forstår det, da der er fundet finansiering til at lade det børsnoterede selskab fortsætte.
  Mvh Andreas