Er du blandt de mange, som har tabt penge på aktiemarkedet i år og har du handlet for frie midler? Så er denne Talk lige noget for dig, idet der trods alt er visse muligheder for allerede i år at udnytte tabene til at få skatten sat lidt ned.  Typisk kræver det, at du inden udgangen af året reagerer fx hvis du har fået udbetalt store udbytter i løbet af året og samtidig har lidt urealiserede tab på bl.a. aktier.

Skat og investering hænger sammen. Da skatten betyder en del for afkastet i sidste ende, bør man derfor også investere lidt tid i skattereglerne selvom selve investeringen fx valget af aktier eller ETF´er naturligvis er det væsentligste.

De danske skatteregler på investeringsområdet er lidt af en labyrint. Vil du være helt sikker på ikke at snyde dig selv i skat og komme til at betale mere end højst nødvendigt, så kom med til denne Talk. Så vil vi med Andreas Damgaard i spidsen guide dig ud af labyrinten efter bedste evne. Som investor kan man helt uforvarende komme til at snyde sig selv. Enten ved at komme til at betale for høj skat her og nu eller ved at miste muligheden for at trække eventuelle tab fra på et senere tidspunkt. Man har visse muligheder for at gøre brug af forskellige skattemiljøer og derved kan man til en vis grad planlægge og optimere skattebetalingen over årene.

I denne Talk vil vi gennemgå de relevante skatteregler for private investorer. Vi vil se på mulighederne for at optimere skatten generelt og i forbindelse med det kommende årsskifte. I forhold til frie midler vil reglerne for beskatning af følgende blive uddybet:

  • aktier
  • investeringsforeninger og ETF´er
  • finansielle kontrakter fx CFD og certifikater

Herudover vil reglerne for investering via pensionsmidler og aktiesparekontoen også blive berørt.

Der er til en vis grad mulighed for at stille spørgsmål både inden og under Talk’en. Skriv til vores support, hvis du har spørgsmål inden.

Tilknyttet materiale

Der er tilknyttet materiale til dette webinar, men det kræver premium medlemskab at se det.

BLIV PREMIUM MEDLEM HER

Andreas Damgaard

Andreas Damgaard er uddannet cand.merc.jur med mange års erfaring fra den finansielle sektor, herunder bl.a. børs- og banksektoren. Han har især været beskæftiget med forskellige aspekter af værdipapirhandel og compliance. Han har selv investeret i mange år primært som langsigtet investor især i indeksfonde og nordiske aktier og har en dyb indsigt i forskellige handelsplatforme samt i regler, love og skat, hvad angår handel med værdipapirer. Andreas Damgaard har blandt andet udarbejdet skatteguides for investorer og tradere for hhv. invested.dk og for daytrader.dk.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

13 kommentarer