Langt de fleste glemmer deres allerstørste investering: boligen! Her har mange af os investeret flere millioner kroner i mursten, men vi glemmer ofte at pleje den investering og udnytte renteudsving og lånetyper. Med denne Talk vil du få værktøjerne til at optimere din investering i din bolig.

Lige nu stiger renten på boliglån – det kan være skidt nyt for mange førstegangskøbere, men en omstændighed fyldt med potentiale for rigtig mange boligejere. Når renten stiger, har man mulighed for at udnytte det fx ved at opkonvertere til en højere rente – og dermed skære en betydelig del af sin restgæld.

Hvis du står overfor at skulle købe en bolig, anbefaler vi også denne Talk – der kan være mange penge at spare ved at vælge det rigtige boliglån.

Til at forstå alt dette får vi besøg af Martin Riedel, direktør hos Realkreditkonsulenterne. Martin Riedel har sammen med sit dedikerede team hjulpet boligejere de seneste 8 år med at omlægge boliglån. Hver dag overvåger de markederne og giver besked, når det er tid til at omlægge – så kunderne rammer det helt rigtige tidspunkt. Det har resulteret i mange glade kunder, som på baggrund af deres rådgivning har kunnet skære flere hundredtusinde kroner af gælden til banken og/eller realkreditinstituttet. Se Realkreditkonsultenternes Trustpilot her.

Nu får du også adgang til Realkreditkonsulenternes dyrebare viden og en større forståelse for de mange forskellige typer lån på markedet.

Under Talk’en vil du få svar på:

  • Hvad er aktiv gældspleje
  • Hvilke parametre der gør en omlægning til en GOD omlægning
  • Hvorfor timing er vigtig ved en konvertering
  • Hvordan du udnytter rentefald og rentestigning

Tilknyttet materiale

Der er tilknyttet materiale til dette webinar, men det kræver et medlemskab at se det.

BLIV MEDLEM HER

Martin Riedel

Martin Riedel er direktør og stifter af Realkreditkonsulenterne. Martin Riedel er økonom fra Copenhagen Business School. Han har 10 års erfaring inden for banksektoren som rådgiver og senior dealer primært inden for rentehandel med finansielle instrumenter. I 2014 stiftede han Realkreditkonsulenterne med det formål at yde uafhængig finansiel rådgivning til boligejere.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

28. september 2022

Rigtig god og rolig gennemgang – stoffet blev gjort enkelt og lettilgængeligt. Og godt tilbud på en god serviceydelse til sidst.

Avatar for Helle Føns
Helle Føns

Svar fra My Ravn, Communications Manager

Kære Helle, tusind tak for din anmeldelse – det er vi rigtig glade for at høre.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

5,0
5,0 ud af 5 stjerner (baseret på 1 anmeldelse)
Fremragende100%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar