Som investor står man typisk over for nogle basale valg i forhold til investering: Akast, risiko og exit.

Vælger man sikkerhed i form af obligationer, får man typisk ringe afkast. Vælger man aktier, kan man håbe på højt afkast, men løber en betydelig risiko. Endelig kan man vælge ejendomsinvestering som historisk har haft både godt afkast og lav risiko. Til gengæld er exit svær.

Men sådan behøver det ikke længere forholde sig.

I dette webinar præsenterer Schou & Partners en investeringsform kaldet Secondaries. Secondaries er et særligt attraktivt investeringsobjekt for ejendomsinvestorer, men hidtil har det været forbeholdt udenlandske og institutionelle investorer. Men nu tilbyder Schou & Partners danske investorer muligheden for at udvide porteføljen med denne favorable investeringsform.

At investere i secondaries vil sige, at man køber en primær investors anpart/aktier. Grunden til dette kan være sælgers pludselige behov for kontanter ved skilsmisse, pension, gevinsthjemtagning mv.

Derved opnår man en reduceret pris – typisk 20-30 % under fair value, samt en kortere investeringshorisont.

Ejendomsinvestering har altid været fordelagtigt – Men nu har Secondaries gjort det endnu mere attraktivt.

I dette webinar giver Anders Schou dig indsigt i principperne for investering gennem secondaries. Og du får samtidigt præsenteret deres nyeste fond ”Schou Secondaries III”.

Webinaret er sponsoreret, men hos invested.dk er vi begejstrede for, at Schou & Partners har valgt at præsentere Secondaries som mulighed for vores medlemmer.

Avatar photo

Anders Schou

Direktør, HD (GDBA). Anders Schou er direktør hos Schou & Partners, som er Danmarks største udbyder af ejendomsinvestering baseret på secondaries. Selskabet har siden 2015 opbygget en solid ekspertise inden for feltet og har i dag et team af dygtige eksperter, analytikere og forvaltere.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar