Prisen på guld overrasker igen skeptikkerne. I de seneste måneder har guld genvundet kræfterne og stryger nu atter op – måske mod den gamle top i 2070 dollars? Udviklingen bekræfter gulds status som værn mod inflation, men hvordan skal man egentlig forholde sig til guld som investeringsmulighed?

I dette webinar har vi inviteret guldhandleren Christian Klingenberg fra Vitus Guld, der sælger fysisk guld til private. Christian vil tale om guldmarkedet generelt, og han vil se på fordele og ulemper ved fysisk guld kontra investering i ”papirguld”.

Som guldhandler vil Christian Klingenberg dog først og fremmest fokusere på fysisk guld. Hvordan anskaffer man sig fysisk guld som privatperson? Hvad er købsprocessen, og hvad skal man være opmærksom på? Hvordan sikrer man sig at det er ægte? Og hvordan bør man eventuelt opbevare det?

Avatar photo

Christian Klingenberg

Christian Klingenberg har 13 års erfaring fra guldbranchen og startede i 2010 Vitus Guld, der i dag er en af Danmarks største og mest velrenommerede guldhandlere. Christian Klingenberg medvirker ofte i medierne, hvor han udtaler sig om guld og guldpriserne til både P1, TV2, DR, Børsen, Berlingske m.m. Han er handelsuddannet og har en Mini MBA.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar