Aldrig før er så mange flyttet ud af København og til forstadsbyerne, og det betyder at der er stor efterspørgsel efter boliger i forstadsbyer tæt på København. I dette webinar fortæller vi, hvordan du som privat investor kan investere i den fremtidige efterspørgsel og få glæde af fremtidige værdistigninger – også selv du ikke selv bor i forstaden. Samtidig får du et aktuelt investeringstips på ejendomsmarkedet før de fleste andre!

Oplægsholder er den erfarne ejendomsinvestor, Thomas Birkedal, der står bag virksomheden Share Invest, der udbyder investeringsmuligheder i ejendomsmarkedet med en investeringshorisont på 5-7 år, og med et min. indskud på kr. 750.000.

Det er anden gang Thomas afholder et webinar her hos Invested.dk. Første webinar var meget velbesøgt, og her gav Thomas Birkedal et andet investeringstip på et ejendomsprojekt, der blev fuldtegnet allerede dagen efter!

Det glæder derfor om at være tilmeldt og se med online, når Share Invest igen præsenterer et nyt projekt på dette webinar.

I løbet af webinaret vil du få meget mere viden om boligmarkedet netop nu. Hvorfor flytter folk fra hovedstaden og ud til nabokommunerne? Er boligpriserne i byen for høje? Ønsker folk flere kvadratmeter? Eller søger vi flere grønne områder? Hvad betyder Covid-19 for denne udvikling, og ikke mindst hvor ligger ”boligguldet” begravet?

Thomas har siden 1997 dedikeret sit arbejdsliv til at finde gode ejendomsprojekter til private, og han har dermed opbygget en stor og dyb erfaring indenfor alle processer inden for ejendoms-investeringer. I dag står han bag projektet Share Invest, der udbyder ejendomsprojekter med en investeringshorisont på 5-7 år. De første tre projekter som Share Invest har udbudt blev fuldtegnet på en dag.

Hvis du interesserer dig for ejendomsinvestering, er dette webinar derfor et must. Webinaret er målrettet formuende investorer, men alle kan være med og lære noget om boliginvestering.

Tilknyttet materiale

Der er tilknyttet materiale til dette webinar, men det kræver premium medlemskab at se det.

BLIV PREMIUM MEDLEM HER

Avatar photo

Thomas Birkedal

Thomas Birkedal har siden 1997 arbejdet med alle processer inden for ejendomsinvesteringer og har været med under opgangstiderne i 00 ´erne, igennem finanskrisen hvor der primære fokus var at holde på lejerne og værdierne og tiden efter finanskrisen.

Thomas har arbejdet med investeringsejendomme i 25 år, bl.a. hos EuroEjendomme, Difko, Ejendomsinvest og Gefion, men driver nu sin egen virksomhed Share Invest der udbyder udvalgte ejendomsprojekter til private investorer

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar