Sidste år faldt markederne markant, og der har været lidt uro siden. Måske har uroen været med til at afholde dig fra at komme i gang på aktiemarkedet? Hvis du kan svare ja til dette, eller bare vil have god basal viden om investering, så er denne Talk lige noget for dig.

Vi får nemlig besøg af investeringscoach Martin Juul Olsen. Han har investeret siden han var 20 år gammel, og i 2021 tog han springet og blev selvstændig med virksomheden “Invest with Martin.” Her udbyder han kurser og 1:1 sparring til nye investorer.

Denne Talk henvender sig til dig, som er nybegynder. Du vil få den rette fundamentale forståelse af aktiemarkedet og blive klogere på, hvordan du kan komme i gang i et faldende og usikkert marked. Alle nye investorer starter et sted – og denne Talk er et rigtig godt udgangspunkt.

Du kan følge Martin Juul Olsen på LinkedIn og få daglige tips og tricks her.

Tip gerne en nybegynder-ven om denne gratis LIVE Talk ved at bruge delefunktionerne nedenfor.

Martin Juul Olsen

Martin Juul Olsen er en passioneret underviser og investeringscoach, som hjælper nybegyndere gennem “investeringsjunglen”. Det gør han gennem sit online kursus "Basics of investments" samt direkte 1:1 sparring. Han fik kendskab til investeringsverdenen i 2009, da hans mor mistede sit job under finanskrisen - ud ad vinduet røg hans egen og hans søskendes børneopsparing. I stedet for at blive skræmt af situationen igangsatte det en interesse for, hvordan man kunne begå sig på aktiemarkedet, og Martin købte sin første aktie som 20-årig. Hans interesse blev sidenhen en passion, og i 2021 tog han beslutningen om at sige sit job op som Product Manager i medtech industrien for at dedikere sig 100% til at hjælpe nybegyndere godt i gang på aktiemarkedet.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar