Køber du aktier for hurtigt og sælger dem igen for sent? Hvis du kender den oplevelse, så er denne Talk noget for dig. Succesfuld investering handler nemlig ikke kun om at have en god strategi eller finde de rigtige aktier. Det handler mindst lige så meget om, hvordan du håndterer selve handlerne – kort sagt: Din psyke.

Men heldigvis kan du gøre noget ved det.

I denne Talk forklarer Erik Bork, hvordan du bliver succesfuld aktiehandler ved at kende dine mentale svagheder Erik er til dagligt ejer af daytrader.dk og invested.dk, og han har selv haft udfordringer med at håndtere sin psyke under trading.

Dele af denne Talk vil være en optaget version af en tidligere Talk.

Denne Talk er en del af forløbet “Danske daytradere med succes“. Du kan se Talk’en særskilt, men hvis du vil have det fulde udbytte, bør du tilmelde dig forløbet på vores søsterside daytrader.dk

Erik Bork

Erik Bork er medejer af invested.dk og daytrader.dk samt medforfatter til bogen DAYTRADER. Erik har mange år som trader og investor, og er ofte i medierne, hvor han udtaler sig om markederne. Erik har desuden status som copytrader hos en stor international handelsplatform med et offentligt afkast. Som investor og trader har Erik fokus på specielt valuta, indekser og råvarer, særligt guld.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar