Leder du efter en investering med et stort potentiale, der samtidig følger en global trend? Så kan investering i atomkraft måske være noget for dig.

De fleste troede indtil for nyligt, at atomenergi var et overstået kapitel. Men den nuværende energikrise og den teknologiske udvikling inden for atomenergi har på kort tid gjort atomenergibranchen ekstrem aktuel. Til sammen skaber det lige nu en unik chance for den risikovillige investor.

Atomkraft kan nemlig meget vel blive fremtidens dominerende energikilde, der både er effektiv og kulstofneutral.

I denne Talk fortæller Erik Bork om mulighederne for tidlig investering i uran- og atomenergi-sektoren. Samtidig får du et overordnet perspektiv på verdens energibehov, og ideer til helt konkrete aktier. Erik Bork er til dagligt medejer af invested.dk og selv aktiv investor i atomenergisektoren.

Erik Bork

Erik Bork er medejer af invested.dk og daytrader.dk samt medforfatter til bogen DAYTRADER. Erik har mange år som trader og investor, og er ofte i medierne, hvor han udtaler sig om markederne. Erik har desuden status som copytrader hos en stor international handelsplatform med et offentligt afkast. Som investor og trader har Erik fokus på specielt valuta, indekser og råvarer, særligt guld.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar