Tesla står overfor et 3-split af aktien d. 25. august 2022. Aktien handles i skrivende stund til ca. 6000 kr. og efter splittet vil aktien kunne erhverves til ca. 2000 kr. 

Hvad vil dette medføre af konsekvenser for aktien på kort sigt? Og hvis man lige nu går med tanker om at investere i Tesla, er det så fornuftigt at købe nu eller vente? Dette og meget mere vil investor og civilingeniør Anders Bæk Møller give sit bud på i denne Talk. Allerede i 2016 viste Anders Bæk Møllers egne analyser, at Tesla-aktien havde et kæmpe potentiale. Siden har Anders tjent millioner af kroner på aktien, og han mener på ingen måde, at Teslas optur er slut endnu.

Du vil høre om fremtidsudsigterne for Tesla, og hvorfor de ifølge Anders står meget stærkt positioneret til at tage store markedsandele fra de konkurrerende bilfabrikanter. Anders vil desuden belyse Teslas største styrker og svagheder – og så røber Anders, hvad han tror, der vil kunne vende op og ned på hele bilindustrien inden for de kommende år.

Tesla = Elon Musk! Derfor vil vi under Talk’en også berøre“Elon-faktoren”. Er Elon Musk i virkeligheden en styrke eller svaghed for Tesla? 

Glæd dig til at blive klogere på:

  • Hvad gør 3-splittet for Tesla-aktien?
  • Hvor bevæger Tesla sig hen af i fremtiden?
  • Hvad er Teslas største konkurrencefordele?
  • Hvad er Teslas største svagheder?
  • Hvilke risici skal man være opmærksom på?

Bemærk, oplægget er sat til 30 min.

Vi er så heldige at have Anders på LIVE fra hans ferie i Sydeuropa for at kunne nå at give dig en skarp analyse inden aktiesplittet, men vi beklager også på forhånd, hvis internetforbindelsen ikke er helt i top.

Tilknyttet materiale

Der er tilknyttet materiale til dette webinar, men det kræver et medlemskab at se det.

BLIV MEDLEM HER

Anders Bæk Møller

Anders Bæk er tech- og AI-investor. Han er uddannet civilingeniør i software- og forretningsudvikling og er bosiddende i Århus.

Flere investorer kender Anders som “investoren, der forudsagde Tesla”, da han gennem sin research og analyser allerede fra 2016 spåede, at Tesla inden for ganske få år ville gennemgå en stor eksponentiel vækst. Han er ekspert i at analysere og spotte aktier, der ligger på kanten af teknologiens udvikling.

Anders trækker tungt på sin baggrund som civilingeniør i sine analyser: han benytter fundamental analyse koblet sammen med hans egen metode, “product-first-analyse” til at skabe et 360 graders indblik i aktierne, så de analyseres fra både et økonomisk og ingeniørmæssigt perspektiv.
Anders udgiver flere gange årligt et nyhedsbrev om sin research, analysemetoder og price targets. Det følges af +1500 investorer. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet gratis her

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Rated 5,0 out of 5
22. august 2022

Rigtig godt indlæg, der gav godt overblik om Tesla.

Avatar for Pernille Balcer
Pernille Balcer

Svar fra My Ravn, Communications Manager

Hej Pernille, hvor er det godt at høre! Tusind tak for din anmeldelse. Mvh My Birgit Ravn

Rated 5,0 out of 5
19. august 2022

Godt og overskueligt indlæg der giver overblik i hvad der røre sig i Tesla lige nu og hvilket potentiale det har!

Avatar for Henrik Nielsen
Henrik Nielsen

Svar fra My Ravn, Communications Manager

Hej Henrik, tak for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi er glade for at du kunne lide Talk’en! Mvh My Birgit Ravn


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 ud af 5 stjerner (baseret på 2 anmeldelser)
Fremragende100%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

1 kommentar