Som privat investor anses det oftest som en god idé at sprede sin risiko. Særligt efter et år med store udsving på aktiemarkedet, anbefaler eksperter, at privat investore fordeler deres investeringsportefølje ud over flere forskellige alternativer. Dette kan blandt andet gøres ved at investere i lån til ejendomsprojekter, et investeringsprodukt som investeringsplatformen Kameo faciliterer. Typisk giver lånene en årlig rente på 8-10%, udbetalt månedligt.

I dette webinar vil Jesper M. Johansen fortælle, hvordan du kan bruge investerings-platformen Kameo til at investere i lån til ejendomsprojekter på tværs af Danmark, Sverige og Norge – selv for beskedne midler.

Siden det første lån i 2016 har Kameo faciliteret mere end 782 lån på tværs af Skandinavien til en værdi på mere 2,44 milliarder, mens investorerne samlet har modtaget årligt gennemsnitligt afkast på 8,6% (Tal per 22.12.2022.)

Kameo har rejst mere end 100m kroner fra en række prominente investorer, og i ejerkredsen findes blandt andet den nordiske investeringsbank ABG Sundal Collier.

Tilknyttet materiale

Der er tilknyttet materiale til dette webinar, men det kræver et medlemskab at se det.

BLIV MEDLEM HER

Avatar photo

Jesper Johansen

Jesper M. Johansen, Direktør i Kameo Danmark
Uddannet i Business Development and Innovation fra Copenhagen Business School, University of British Columbia og ICHEC Management School I Bruxelles, samt MIT i Fintech: Future Commerce.
Jesper har en mission om at gøre alternativ investering tilgængelig for alle danskere.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

4 kommentarer

  • Det er kl. 20:00 dansk tid ikke?
    Jeg bor og arbejder nemlig pt. i Canada og er 6 timer bag ud i forhold til Danmark, men platformen fortæller mig fortsat at oplægget afholdes kl. 20:00 her i Canada, hvilket jeg ikke tænker er rigtigt, da det ville være kl. 02:00 om natten i Danmark.
    Ehhm….?

    • Når jeg bruger linket i e-mailen, så siger det også at det starter om ca. 2 timer, ergo kl. 20:00 i Danmark.
      Med dette sagt, så lad det være feedback fra mig, at hjemmesidens kodning dermed har et count down ur der bruger computerens ur hos brugeren, i stedet for i forhold til begivenheden.