Din pensionsopsparing er blandt de vigtigste beslutninger i dit liv. Alligevel interesserer de færreste sig for den.

I dette webinar giver vi dig et helt nyt syn på pension, så du får lyst til komme i gang eller helt gentænke din pension på en langt mere gennemsigtig og interessant måde.

Det lover i hvert fald aftenenes oplægsholder – det nye pensionsselskab Heap. Heaps mission er at forny en ”støvet” pensionsbranche og gøre pensionsinvesteringer nemt tilgængelige, fuldt fleksible og også bæredygtige.

Selskabet blev lanceret i 2020, og Heap har med ny teknologi og moderne brugeroplevelser bygget en ny pensionsløsning, der ser ud på en helt anden måde end den gængse. Her kan alle danskere nemmere, mere fleksibelt og uden minimumskrav starte sine investeringer med hjælp fra nogle af Danmarks dygtige og professionelle investorer, og samtidig få alle skattefordelene, som er knyttet til pensionsopsparingen.

På webinaret giver CEO i Heap, Jeppe Winther Christensen, et overblik over fordele ved pension generelt og giver et indblik i, hvorfor mange hundrede opsparere allerede har valgt at starte deres pensionsinvesteringer hos Heap.

Han løfter også kølerhjelmen til, hvordan Heaps investeringseksperter arbejder med at optimere afkast med bæredygtige investeringer og reducere risiko løbende i takt med, at man nærmer sig pensionsalderen.

Webinaret er sponsoreret af Heap, men hos invested.dk er vi begejstret for Heaps tiltag og mål om at gøre pension mere tilgængelig for alle.

Tilknyttet materiale

Der er tilknyttet materiale til dette webinar, men det kræver premium medlemskab at se det.

BLIV PREMIUM MEDLEM HER

Avatar photo

Jeppe Winther Lorange Christensen

Jeppe er CEO og cofounder i pensionsstartuppet Heap. Han har mange års erfaring som international ledelsesrådgiver hos QVARTZ (nu Bain & Company) og EYBOX, samt som mentor i Copenhagen Fintech. Jeppe har hjulpet store og små finansielle og tech selskaber i Norden med vækst, innovation og forretningsudvikling, samt nye muligheder for at levere værdi for aktionærerne.

Han har i de seneste 10 år arbejdet med pensionsbranchen, og har rådgivet flere af de største selskaber i Norden. Her har han opbygget dyb indsigt i problemerne i branchen, selskabernes prioriteter, og gabet til kundernes behov.

I 2020 stiftede han Heap sammen med et erfarent founder-team og stærke investorer, og en fælles ambition om at revolutionere pensionsbranchen.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

1 kommentar