Har du styr på, hvad banken tager af din formue? Det har Karsten Engmann Jensen, som er stifter af Pengministeriet.dk, der rådgiver om både formue og andre privatøkonomiske forhold.

I dette webinar, viser Karsten Engmann Jensen, hvordan man nemt mister penge, hvis man kigger de forkerte steder, når man går banken efter i sømmene. Han viser også hvor mange penge det drejer sig om. Uanset om det er pensionsopsparing, frie midler eller virksomhedsmidler du har investeret gennem din bank.
For at synliggøre, hvor omfattende skade skjulte omkostninger kan have på din formue, gennemgår Karsten Engmann Jensen en omkostningsanalyse for en person med 1 mio. kr. Han gennemgår også en omkostningsanalyse for personer med 50 mio. kr. eller derover.

Karsten Engmann Jensen er uddannet økonom fra Københavns Universitet og Danmarks Nationalbank. Han er stifter at Pengeministeriet.dk, som yder personlig rådgivning til enkeltpersoner og familier, men også til virksomheder og fonde med meget store formuer. Karsten Engmann Jensen er kendt som DR’s økonomiske ekspert, hvor han blandt andet har vurderet familiers økonomi i TV programmet DR Penge og forbrugerprogrammet Forbrugertesten. Han har også rådgivet om økonomi på TV2 og for dagbladet Børsen.

Han har i Pengeministeriet udviklet en særlig metode, hvor investeringer giver stabilt pænt afkast med overskuelighed og sparede omkostninger uden om banken. Metoden bygger på de seks bøger han har udgivet om investering i aktier, formuepleje og privatøkonomiske problemstillinger.

Avatar photo

Karsten Engmann Jensen

Karsten Engmann Jensen er stifter af Pengeministeriet, der rådgiver om investering, pension og økonomisk planlægning. Han er uddannet økonom fra Københavns Universitet og Danmarks Nationalbank. Han er kendt som DR's økonomiske ekspert, hvor han blandt andet har vurderet familiers økonomi i TV programmet DR Penge og forbrugerprogrammet Forbrugertesten. Han har også rådgivet om økonomi på TV2 og for dagbladet Børsen. Endvidere er Karsten Engmann Jensen forfatter til 6 bøger om opsparing, investering og privatøkonomi såvel til voksne som til unge i teenageårene.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar