Hvorfor ikke hjælpe dine mindreårige børn godt på vej økonomisk med en tidlig investering, som med renters rente effekten over tid kan vokse i værdi? Værdien bliver naturligvis endnu højere hvis du samtidig sørger for at investere midlerne skattefrit. Har dine børn formue eller får de løbende penge fra f.eks. bedsteforældre, er det – udover at få midlerne placeret fornuftigt rent investeringsmæssigt – nemlig mindst lige så vigtigt, at investere dem i de mest optimale skattemiljøer.

Vidste du f.eks., at hvis barnet sætter frie midler i en aktiebaseret, udbyttebetalende dansk investeringsforening, så vil barnet blive beskattet med 27%, hvorimod hvis barnet vælger de rette  kapitalindkomstbeskattede investeringsforeninger i stedet, så vil barnet kunne udnytte sit personfradrag og afkast vil dermed som hovedregel være skattefrit op til en vis grænse?

På webinaret vil de forskellige muligheder man har i form af børneopsparing, aktiesparekonto, pensionsordninger og frie midler, herunder mulighederne for skattefri investering, blive gennemgået. Vi vil se på fordele og ulemper ved de enkelte skattemiljøer, og fokus vil til dels også være på at finde og investere i de – i skattemæssig forstand – rigtige investeringsfonde og ETF´er (indeksfonde).

Tilknyttet materiale

Der er tilknyttet materiale til dette webinar, men det kræver premium medlemskab at se det.

BLIV PREMIUM MEDLEM HER

Andreas Damgaard

Andreas Damgaard er uddannet cand.merc.jur med mange års erfaring fra den finansielle sektor, herunder bl.a. børs- og banksektoren. Han har især været beskæftiget med forskellige aspekter af værdipapirhandel og compliance. Han har selv investeret i mange år primært som langsigtet investor især i indeksfonde og nordiske aktier og har en dyb indsigt i forskellige handelsplatforme samt i regler, love og skat, hvad angår handel med værdipapirer. Andreas Damgaard har blandt andet udarbejdet skatteguides for investorer og tradere for hhv. invested.dk og for daytrader.dk.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar