Forestil dig, hvis du kunne få en mulighed for at investere i nye danske børsnoteringer med en signifikant rabat, og før det overhovedet blev officielt, at virksomheden skulle på børsen!

I dette sær-webinar for invested.dk løfter Lundgreen’s Capital sløret for deres helt nye tiltag, nemlig en ny pre-IPO fond skabt af Lundgreen’s Capital.

I denne nye, alternative fond deltager investorer i afkastet fra en portefølje af danske vækstvirksomheder, som fonden typisk investerer i 6 til 12 måneder før den forventede børsnotering – med en signifikant rabat i forhold til den forventede IPO pris!

Det er planen, at fonden løber ca. 3½ år, hvor fonden forventes at være udtrådt af alle investeringer, og fondens likvider derfor udbetales til investorerne.

Investorerne er allerede begyndt at tegne andele i den nye Lundgreen’s pre-IPO fond, og man kan allerede nu læse mere om investeringsmuligheden via dette link: https://lundgreenscapital.com/pre-ipo-fond/

Da de investeringer, som fonden kan få adgang til, har en begrænsning, er der en naturlig grænse for, hvor meget kapital, fonden kan modtage. Derfor sker tildelingen efter ”først til mølle”-princippet.

Minimumsinvestering: Investorer skal som minimum indskyde kr. 750.000,00. Investorer der indskyder kr. 2 mio., eller mere, kan tilbydes en løsning med mindste en ejerandel på 10 pct. samt en mulighed for indbetale den samlede tegning over flere runder.

På dette webinar få vi meget mere at vide, om den nye fond, og vi kommer også ind på kommende investeringsmuligheder i enkeltvirksomheder der er på vej til First North. Peter Lundgreen vil også fortælle om, hvordan man overordnet kan arbejde med valutation-modeller i værdiansættelse af start-ups og vækstvirksomheder ved hjælpt af 5 modeller.

Dette webinar er betalt af Lundgreen’s Capital, fordi virksomheden gerne vil fortælle invested.dk’s medlemmer om mulighederne i deres nye pre-IPO fond.

 

Avatar photo

Peter Lundgreen

På baggrund af årtiers erfaring fra det internationale finansmarked grundlagde Peter Lundgreen i 2009 Lundgreen’s Capital. Firmaet er kendt fra sin særlige indsigt i Kina som er baseret på 20 års kontakter i landet som også inkluderer, at være Fellow i den prestigefyldte tænketank Asian Financial Think Tank. I Danmark har udbyder Lundgreen’s Capital sin egen Kina investeringsforening, men i hele verden finder man Peter Lundgreens markedskommentarer i ledende medier hver uge, som i alt bliver til 300 gange årligt.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar