NORD.investments er en digital pension- og investeringsløsning, der gør det nemt og transparent at investere for den langsigtede investor. De er på få år er blevet særdeles populær blandt almindelige, danske investorer.

Nu kan du tilmed blive medejer af selve NORD.investments A/S, da selskabet har besluttet at blive børsnoteret. Det kan du høre meget mere om på dette webinar, hvor CEO for NORD.investments, Anders Hartmann, fortæller om virksomheden og den forestående børsnotering.

NORD.investments blev i sin tid startet med en klar vision: At give alle adgang til uvildig investeringsrådgivning – simpelt og uden dyre råd fra rådgivere, der ofte ikke har succes med at forudsige udviklingen på markedet.

Din investeringsrådgivning er renset for subjektive holdninger og i stedet holdes dine omkostninger lave, så dit afkast ikke bliver ædt op af de gebyrer, du kender fra banken.

Ambitionerne er enorme, og NORD.investments har skabt et konkurrencedygtigt produkt. De har høje månedlige vækstrater på ca. 10-15 %, og arbejder hårdt på at fortsætte væksten.

NORD.investments ser sig selv som modsætningen til de etablerede bankers konkurrerende løsninger og gør alt for at give den bedste brugeroplevelse og yde uafhængig rådgivning. Visionen er at blive en magtfaktor på investeringsmarkedet for lavomkostningsløsninger.

Tegningsperioden er fra d. 26 april kl. 9:00 t.o.m den 10 maj kl. 16:00 og minimumstegningen er 350 stk. aktier á 11,30 kr. per aktie.

Vil du med på NORD.investments vækstrejse? Tilmeld dig webinaret og blive klogere på virksomheden og deres børsnotering.

Avatar photo

Anders Hartmann

CEO NORD.investment

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar