Mængden af kreativ indhold på nettet stiger dramatisk dag for dag, men meget lægges op uden skelen til ophavsret. Den tendensvil virksomheden Copyright Agent have standset, og nu går selskabet på børsen, hvor du som privat investor kan deltage i vækstrejsen.

Copyright Agent er en dansk funderet legal tech virksomhed, som internationalt beskytter ophavsrettigheder digitalt. Hver eneste dag, året rundt, bliver over 3 milliarder billeder nemlig uploadet og delt på websider, på sociale medier og i markedsføring. Størstedelen af alle billeder bliver publiceret uden korrekt licens fra indehaveren af ophavsretten.

Copyright Agent har udviklet en løsning, der muliggør, at rettighedshaveren kan få monitoreret og valideret brugen af sine billeder og tekster. Dermed kan vi som samfund nu tage et afgørende skridt mod at ændre opfattelsen af, at indhold på internettet er allemandseje og frit kan kopieres og bruges uden korrekt licens eller tilladelse. Copyright Agents primære formål er at beskytte ophavsretten for den støt voksende gruppe af mennesker, der udgør det globale kreative økosystem.

Copyright Agent servicerer allerede en bred vifte af internationale kunder og har leveret et solidt proof of business med stigende omsætning. Med en børsnotering vil Copyright Agent kunne realisere deres udviklingspotentiale og træde effektivt ind på et globalt marked i konstant vækst, og som dag for dag forstærkes yderligere af digitaliseringsbølgen.

For at understøtte et markedsledende momentum i Norden og for at forløse det internationale potentiale, går Copyright Agent på Nasdaq First North Growth Market Denmark for at indhente DKK 25-30 mio. i vækstkapital.
Kapitalen bruger Copyright Agent til at styrke organisationen yderligere, åbne nye markeder og udvikle nye produktporteføljer målrettet særlige brancher og konkrete behov.

I 2021 forventes den samlede bruttoomsætning at lande på DKK 20 mio. Ved udgangen af 2022 vil vækststrategien give Copyright Agent en samlet bruttoomsætning i spændet DKK 35-40 mio. med et mål om at nå en positiv EBITDA i 2023.

Avatar photo

Henrik Eggert

CEO Henrik Eggert, Copyright Agent

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar