Se med, når Brian Buus Madsen, Head of Business Management hos Nordnet i Danmark, kigger nærmere på, hvorfor de ”kedelige” obligationer igen kommer til at være spændende for private investorer.

Siden finanskrisen er de fleste private investorer i højere og højere grad gået væk fra at investere i obligationer. I den lange periode med lave renter, var obligationer for de fleste ganske uinteressante, fordi det forventede afkast var meget lavt – ja i nogle tilfælde direkte negativt.

Men med de stigende renter, kommer også nye muligheder for at investere i obligationer for private investorer. Derfor stiller Brian Buus Madsen her spørgsmålet – er det på tide at investere i obligationer igen?

Brian Buus Madsen

Brian Buus Madsen er Head of Business Management hos Nordnet i Danmark, hvor han er ansvarlig for at sikre, at Nordnet altid har de produkter på hylderne, som kunderne efterspørger i takt med at markedet flytter sig. Brian har arbejdet med investering i 24 år, blandt andet som investeringsrådgiver for alt fra småsparere over de største virksomheder til nogle af landets mest velhavende kunder.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

5 kommentarer