(Denne Talk er flyttet fra en tidligere dato, hvor det på grund af tekniske problemer ikke blev afholdt).

Det er ikke nok at stole på din mavefornemmelse, når du handler aktier eller andre aktiver på de finansielle markeder. En gennemtestet og effektiv strategi er helt afgørende, og strategien skal helst være baseret på historiske data.

I dette webinar fortæller Christian Jain Kongsted fra daytrader.dk om to af de strategier, som vi selv handler. Der er tale om to aktiestrategier, som er lette at handle selv, og det drejer sig om at finde aktier, som klarer sig bedre end det generelle marked. Du vil i dette oplæg lære, hvordan du selv kan handle med og få del i vores gode resultater.

Vores handelssignaler sendes ud gennem appen Telegram, og du kan allerede nu tilmelde dig til kanalen, sådan at du er klar til oplægget. Du tilmelder dig via denne adresse: https://t.me/trial_nordictraders

Christian Jain Kongsted

Christian Jain Kongsted er popular investor på handelsplatformen eToro, og hans handler kopieres af over 15000 brugere.
Find hans profil ved at søge på "CPHequities" på eToro

Christian Jain Kongsted er medejer af invested.dk og daytrader.dk og medforfatter til bogen DAYTRADER. Christian er desuden succesfuld trader med et afkast, der visse år har nærmet sig 100%. Christian Jain Kongsted har flere gange optrådt i Millionærklubben på Radio 24/7 – blandt andet med sin store viden om amerikanske IT-aktier. Han har en baggrund som journalist, men en ekstrem metodisk tilgang til tingene har ført Christian vidt omkring.
Ud over at være succesfuld trader kan Christian Jain Kongsted således også kalde sig Danmarksmester i Scrabble, ligesom han har spillet om Danmarksmesterskaberne i skak. Christian Jain Kongsted og har også skrevet bøger om computerskak.

English: Christian Jain Kongsted is a popular investor on the trading platform eToro, and his investments are copied of more than 15000 users.
Find his profile by searching for "CPHequities" on eToro

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

4 kommentarer

  • Jeg får mail fra jer med at det er gratis at deltage i talks den 4/10, men man kører konstant i ring på jeres hjemmeside, og det er som i I hele tiden vil have man skal betale. Det synes jeg ikke er ok. Jeres markedsføring må være mere klar, at det kun er for premium medlemmer.

    • Helt enig mht. det der skrives ovenfor. Det er endnu ikke lykkedes mig efter mange forsøg – også i forbindelse med tidligere arrangementer – at komme på bare et af de gratis webinarer som I annoncerer med.