Hvornår er en aktie klar til at skyde i vejret? Det får du svaret på i denne Talk, hvor Jakob Hausmann fra Herculeos afslører en effektiv strategi til at komme tidligt ind i aktieraketter. Det drejer sig om et teknisk mønster i kursgrafen, der viser sig, når en potentiel kursraket er “klar på affyringsrampen”.

Jakob Haussmann er CEO og founder af Telux Trading og porteføljeforvalter i Herculeos. Han har brugt 6 år på at udvikle og analysere avancerede handelssystemer, og flere af disse er nu i stand til at identificere aktier med potentiale. Dem får du indblik i under denne Talk.

Denne Talk er en del af forløbet “Supertradere afslører deres strategier“, der kører på vores søsterside daytrader.dk. For at se webinaret skal du enten være Premium-medlem hos invested.dk eller have en konto hos handelsplatformen Markets. Når du har fået en konto hos Markets, skal du indtaste dine kontooplysninger her. Så får du tilsendt en kode, så du kan tilmelde dig webinaret her på siden.

Avatar photo

Jakob Kaae Haussmann

Jakob Kaae Haussmanns tradinghistorie startede tilbage i 2016, hvor han vandt en investeringskonkurrence under et udvekslingsår i Texas. Her begyndte han for alvor at undersøge muligheden for at handle de finansielle markeder.

Siden da, har han været bidt af aktiehandel, systemopbyggelse, risk management og psykologi. Han har samlet over 100.000 dataobservationer og testet og afprøvet mange systemer og analysemetoder, og har i denne proces udviklet en stor viden indenfor small-cap markedet i USA, som han indtil videre har fokuseret på. Han handler udelukkende systematisk. Han har erfaret, at et stabilt psykologisk mindset er afgørende for at kunne handle systemer effektivt.

Fra 2020 gik han fuldtid og grundlag Haussmann Trading, hvor han indtil videre har genereret et samlet afkast på 650 pct. med det største drawdown på -25 pct. For de mere erfarne traders er dette et afkast på 115R med største drawdown på 10R.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar