En god strategi er nøglen til at få succes på aktiemarkedet, og den er også nødvendig, hvis du ikke blot skal handle på mavefornemmelser og hurtige indskydelser. I denne Talk forklarer Christian Jain Kongsted, hvad en god strategi er, og ikke mindst, hvordan du tester den. Hvis du lærer at finde og teste dig frem til en god strategi, har du langt større chance for succes med din aktiehandel.

Denne Talk er en del af forløbet “Supertradere afslører deres strategier“. Du kan sagtens se denne Talk uafhængig af de øvrige Talks i forløbet, men hvis du vil have den fulde forståelse, og det fulde udbytte, bør du tilmelde dig hele forløbet, der kører hos daytrader.dk.

Christian Jain Kongsted

Christian Jain Kongsted er popular investor på handelsplatformen eToro, og hans handler kopieres af over 15000 brugere.
Find hans profil ved at søge på "CPHequities" på eToro

Christian Jain Kongsted er medejer af invested.dk og daytrader.dk og medforfatter til bogen DAYTRADER. Christian er desuden succesfuld trader med et afkast, der visse år har nærmet sig 100%. Christian Jain Kongsted har flere gange optrådt i Millionærklubben på Radio 24/7 – blandt andet med sin store viden om amerikanske IT-aktier. Han har en baggrund som journalist, men en ekstrem metodisk tilgang til tingene har ført Christian vidt omkring.
Ud over at være succesfuld trader kan Christian Jain Kongsted således også kalde sig Danmarksmester i Scrabble, ligesom han har spillet om Danmarksmesterskaberne i skak. Christian Jain Kongsted og har også skrevet bøger om computerskak.

English: Christian Jain Kongsted is a popular investor on the trading platform eToro, and his investments are copied of more than 15000 users.
Find his profile by searching for "CPHequities" on eToro

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar