Den danske virksomhed BactiQuant gik på børsen i 2021, og siden er det gået ekstremt stærkt for selskabet. BactiQuants unikke teknologi overvåger og sikrer rent vand, og i dag har selskabet kunder i Europa, Asien og Nord- og Sydamerika.

På kundelisten står blandt andet amerikanske Schlumberger , men også norske Mowi, der er en af verdens største globale leverandører af opdrættet laks.

Nu vil BactiQuant rejse yderligere kapital til ekspansion og udførelsen af deres ambitiøse strategi – blandt andet omkring nye markeder og industrier.

I dette webinar med ledelsen kan du høre om, hvordan du som privat investor kan komme med på rejsen. Du kan stille spørgsmål undervejs.

Special den store Pharma- og medicinalindustri er meget årvågne og interesseret i BactiQuants teknologi, som giver et pålideligt og helt nyt indblik i produktionsmiljøerne. Men BactiQuant ser også flere og større muligheder inden for:

  • Vandforsyninger
  • Pharma- og medicinalindustrien
  • Olie & Gas industrien
  • Industri og produktion
  • Aquakultur (fiskeopdræt på land)

BactiQuant hjælper kort fortalt deres kunder Worldwide med at minimere deres forbrug – og optimere deres genbrug – af verdens vigtigste og mest knappe ressource: Vand. Samtidig hjælper BactiQuant dem med at reducere deres forbrug af biocider (kemiske stoffer til kontrol af bakterier) til gavn for miljøet og en grønnere fremtid.

Rent vand til verdens forbrugere er et af de allervigtigste verdensmål – det handler om folkesundhed, spædbørnsdødelighed og mulighed for rent drikkevand til alle. Samtidig hjælper BactiQuants teknologi vandfor syningerne med at reducere det massive spild af vand i forbindelse med ledningsrenoveringer og byggeri af infrastruktur. Hvor man før skyllede med unødvendigt store mængder vand for at sikre at vandet var “rent”, kan man i dag måle bakterieniveauet direkte på lokaliteten og hermed væsentligt reducere gennemskylningerne og det massive vandspild der hidtil har været standarden.

Aktierne sælges til 3,5 DKK per aktie. Målet er at rejse 13,7 mio kroner med en fortegning omkring 4,6 millioner kroner. Tegningsperiode er 7. september – 20. september.

Avatar photo

Morten Miller

Morten Miller er PhD, medstifter og adm. direktør i BactiQuant A/S. BactiQuant er et spin-out fra mikrobiologiselskabet Mycometer. Mycometer blev startet i 1998 , også med Morten Miller i spidsen, som en udløber af et forskningsprojekt ved Københavns Universitet. I dag har Bactiquant et unikt produkt, der kan identificere indholdet af bakterier i vand indenfor minutter gennem både manuel og fuldautomatiseret online prøvetagning.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

3 kommentarer