Den store AI bølge har taget hele verden med storm, og vi står nu overfor en teknologisk revolution, der over de kommende år vil vende op og ned på alle aspekter af vores liv.

Som investorer skal vi især være opmærksomme, for denne bølge vil samtidig kaste store aktievindere af sig, og de selskaber, der formår at placere sig i fronten af AI-revolutionen vil opleve raket-hurtige aktiestigninger.

Men hvor skal man kigge hen på aktiemarkedet for at finde de største AI vindere? Hvilke aktier står lige nu stærkest, hvis man gerne vil investere sig ind i AI bølgen? Er der risiko for en AI-boble?

Disse spørgsmål og mange flere vil tech – og AI-investor og ekspert, Anders Bæk Møller, fortælle meget mere om i denne talk. Anders kendes af flere som investoren, der forudsagde Tesla, og han er ekspert i at forudsige og finde de største tech-vindere før resten af aktiemarkedet.

Glæd dig til at blive klogere på:

🤖 De 5 stærkeste AI aktier lige nu
🤖 Anders’ metode til at spotte fremtidens store AI vindere.
🤖 Hvordan går man udenom dette årtis “Nokia” eller “Blockbuster”, som ikke formår at gribe AI-bølgen?
🤖 Er vi allerede inde i en AI boble?

Som investorer går vi ind i en særdeles spændende tid, og hvis man formår at spotte AI-frontløberne, vil man formentligt blive belønnet med nogle af de bedst-performende aktier.

Anders Bæk Møller

Anders Bæk er tech- og AI-investor. Han er uddannet civilingeniør i software- og forretningsudvikling og er bosiddende i Århus.

Flere investorer kender Anders som “investoren, der forudsagde Tesla”, da han gennem sin research og analyser allerede fra 2016 spåede, at Tesla inden for ganske få år ville gennemgå en stor eksponentiel vækst. Han er ekspert i at analysere og spotte aktier, der ligger på kanten af teknologiens udvikling.

Anders trækker tungt på sin baggrund som civilingeniør i sine analyser: han benytter fundamental analyse koblet sammen med hans egen metode, “product-first-analyse” til at skabe et 360 graders indblik i aktierne, så de analyseres fra både et økonomisk og ingeniørmæssigt perspektiv.
Anders udgiver flere gange årligt et nyhedsbrev om sin research, analysemetoder og price targets. Det følges af +1500 investorer. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet gratis her

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

4 kommentarer