Det seneste halve år er markederne faldet. Mange nye investorer har derfor kigget på røde tal i lang tid. Måske er du en af dem? Måske har de røde tal ligefrem afholdt dig fra overhovedet at komme i gang? Hvis du svarer ja eller bare vil have god basal viden om investering, så er denne Talk lige noget for dig.

Vi får nemlig besøg af investeringscoach Martin Juul Olsen. Han har investeret siden han var 20 år gammel, og i 2021 tog han springet og blev selvstændig med virksomheden “Invest with Martin.” Her udbyder han kurser og 1:1 sparring til nye investorer.

Denne Talk henvender sig til dig, som er nybegynder. Du vil få den rette fundamentale forståelse af aktiemarkedet og blive klogere på, hvordan du kan komme i gang i et faldende og usikkert marked. Alle nye investorer starter et sted – og denne Talk er et rigtig godt udgangspunkt.

Du kan følge Martin Juul Olsen på LinkedIn og få daglige tips og tricks her.

Tip gerne en nybegynder-ven om denne gratis LIVE Talk ved at bruge delefunktionerne nedenfor.

Tilknyttet materiale

Der er tilknyttet materiale til dette webinar, men det kræver et medlemskab at se det.

BLIV MEDLEM HER

Martin Juul Olsen

Martin Juul Olsen er en passioneret underviser og investeringscoach, som hjælper nybegyndere gennem “investeringsjunglen”. Det gør han gennem sit online kursus "Basics of investments" samt direkte 1:1 sparring. Han fik kendskab til investeringsverdenen i 2009, da hans mor mistede sit job under finanskrisen - ud ad vinduet røg hans egen og hans søskendes børneopsparing. I stedet for at blive skræmt af situationen igangsatte det en interesse for, hvordan man kunne begå sig på aktiemarkedet, og Martin købte sin første aktie som 20-årig. Hans interesse blev sidenhen en passion, og i 2021 tog han beslutningen om at sige sit job op som Product Manager i medtech industrien for at dedikere sig 100% til at hjælpe nybegyndere godt i gang på aktiemarkedet.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar