Investering er for alle, men det kan være uoverskueligt at komme i gang i junglen af information om investering. Men det kan også blive det bedste økonomiske valg i dit liv.

Derfor klæder vi dig godt på i denne række af Talks, hvor du på et letforståeligt sprog bliver guidet af investeringscoach Martin Juul-Olsen.

I del 1 lærer du de basale ting ved aktiemarkedet, hvordan det fungerer og hvorfor det er interessant at være investor. Det forbereder dig godt til del 2 og 3, hvor vi kigger nærmere ind i aktiemarkedet. Efter del 3 vil du være klar til at begynde at investere og få dine penge til at yngle.

Efter første del ved du:

  • Hvorfor du skal starte med at investere
  • Hvad en investering er
  • Hvad en aktie og IPO er
  • Hvordan aktiemarkedet har udviklet sig over tid

Oplægget varer 30 min, og der er sat 15 min af til spørgsmål.

Se del 2 her og del 3 her

Tilknyttet materiale

Der er tilknyttet materiale til dette webinar, men det kræver et medlemskab at se det.

BLIV MEDLEM HER

Martin Juul Olsen

Martin Juul Olsen er en passioneret underviser og investeringscoach, som hjælper nybegyndere gennem “investeringsjunglen”. Det gør han gennem sit online kursus "Basics of investments" samt direkte 1:1 sparring. Han fik kendskab til investeringsverdenen i 2009, da hans mor mistede sit job under finanskrisen - ud ad vinduet røg hans egen og hans søskendes børneopsparing. I stedet for at blive skræmt af situationen igangsatte det en interesse for, hvordan man kunne begå sig på aktiemarkedet, og Martin købte sin første aktie som 20-årig. Hans interesse blev sidenhen en passion, og i 2021 tog han beslutningen om at sige sit job op som Product Manager i medtech industrien for at dedikere sig 100% til at hjælpe nybegyndere godt i gang på aktiemarkedet.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar