Dette webinar handler om, hvordan man finder sin egen stil inden for investering. Vi forklarer, hvad man kan handle, når man begiver sig ud på aktiemarkedet og finansmarkederne som helhed, og vi gennemgår de forskellige aktivtyper. Det danner basis for, at man kan fastlægge sin egen risikoprofil og dermed den strategi, man gerne vil følge.

Det er naturligvis individuelt, hvilken tilgang man har til investering. For eksempel kan man være aktiv eller passiv investor, man kan handle kortsigtet eller langsigtet, man kan ønske at bruge meget tid eller kun lidt og man kan vælge at påtage sig forskellige niveauer af risiko.

Vi ser i webinaret på, hvordan man spreder sine investeringer, for eksempel over forskellige aktier eller aktiver, og hvordan man sammensætter sin portefølje. Ud over det vil vi komme ind på de to mest gængse måder, man benytter til at handle aktier: Fundamental analyse og teknisk analyse.

Webinaret er en del af forløbet “Bliv aktiehaj på 5 uger”.

Tilknyttet materiale

Der er tilknyttet materiale til dette webinar, men det kræver premium medlemskab at se det.

BLIV PREMIUM MEDLEM HER

Andreas Damgaard

Andreas Damgaard er uddannet cand.merc.jur med mange års erfaring fra den finansielle sektor, herunder bl.a. børs- og banksektoren. Han har især været beskæftiget med forskellige aspekter af værdipapirhandel og compliance. Han har selv investeret i mange år primært som langsigtet investor især i indeksfonde og nordiske aktier og har en dyb indsigt i forskellige handelsplatforme samt i regler, love og skat, hvad angår handel med værdipapirer. Andreas Damgaard har blandt andet udarbejdet skatteguides for investorer og tradere for hhv. invested.dk og for daytrader.dk.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar