I denne Talk ser vi på de bedste handelsplatforme til at handle aktier, og vi gennemgår hvor de hver især har deres styrker og svagheder. Talk’en er en del af en tidligere serie: “Bliv aktiehaj på fem uger”, hvorfor der refereres til serien i Talk’en.

Handelsplatformene, som vi ser på, er Nordnet, Saxo Bank (SaxoInvestor og SaxoTraderGO), Markets.com, eToro samt Degiro, som alle tilbyder aktiehandel mv. til kurtager, som typisk er meget lavere end, hvis man handler igennem de traditionelle banker. De er alle blandt de mest populære handelsplatforme i forhold til pris og indhold, og i Talk’en zoomer vi ind på, hvor de forskellige platforme har deres styrker og svagheder.

Talk’en vil også have fokus på, hvilke forskellige investerings- og skattemiljøer, som er tilgængelige. Det er nemlig ikke ligegyldigt, om man investerer pengene i sin pension, med frie midler, selskabs- og virksomhedsmidler, børneopsparing eller på en aktiesparekonto, for eksempel. Der kan være mange penge at spare i skat ved at optimere sine investeringer og vælge de rigtige løsninger i den rigtige rækkefølge.

Afslutningsvist giver vi en vurdering af, hvilke handelsplatforme der er bedst i de forskellige investeringsmiljøer.

Tilknyttet materiale

Der er tilknyttet materiale til dette webinar, men det kræver et medlemskab at se det.

BLIV MEDLEM HER

Andreas Damgaard

Andreas Damgaard er uddannet cand.merc.jur med mange års erfaring fra den finansielle sektor, herunder bl.a. børs- og banksektoren. Han har især været beskæftiget med forskellige aspekter af værdipapirhandel og compliance. Han har selv investeret i mange år primært som langsigtet investor især i indeksfonde og nordiske aktier og har en dyb indsigt i forskellige handelsplatforme samt i regler, love og skat, hvad angår handel med værdipapirer. Andreas Damgaard har blandt andet udarbejdet skatteguides for investorer og tradere for hhv. invested.dk og for daytrader.dk.

Se alle indlæg

Bedømmelser:

Der er ingen bedømmelser endnu. Vær den første til at skrive en.


Bedømmelse
Kommentar

OPSUMERING

0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget god0%
Middel0%
Mindre god0%
Ringe0%

BEDØMMELSE

Tilføj kommentar